promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Az Irigy Hónaljmirigy is feldolgozta Korda György legendás dalát, amit most fél Magyarország dúdolgat
Borítókép:  RTL Klub official
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az Irigy Hónaljmirigy taxis hiénákat alakított a klipben.

Sokan hihetetlennek tartják, hogy Korda Györgyöt még 83 évesen is így csábítja a színpad. A The Rolling Stones énekese, Mick Jagger lehet jobban riszál a koncerteken, de ő négy évvel fiatalabb is.

Ahogyan csak a legtöbben nevezik a köznyelvben, Gyuri bácsi a magyar tánczene egyik legismertebb előadója. Anno a hatvanas években elkezdett hódítani a beat-korszak, de őt akkor se lehetett kiütni a nyeregből.

Anno még a nyolcvanas évek elején ismerkedett meg Balázs Klári énekesnővel, akivel továbbra is verhetetlen párost alkotnak. Magyarországon is mindenki imádja őket, és ehhez nem kell kimondottan kedvelni a vele járó táncdal-műfajt.

Tavaly lett negyven éves Korda György Reptér című slágerének klipje, amit a Budapest Airport közreműködésével újra is forgatott az énekes. A legendás szerzeményt amúgy Máté Péter és S. Nagy István rakta össze.

A magyarországi fesztiválokon, köztük a Szigeten is óriási bulit tudott csinálni Korda György és Balázs Klári párosa. A mai generáció persze a Reptér című slágerért rajong, ami már TikTokon is belekezdett a hódításba.

Sokan nem tudják, de a klasszikus dalnak az Irigy Hónaljmirigy is csinált egy feldolgozást 2005-ben, amiben taxis hiénákat alakítanak, és így a dalszöveg is ehhez van igazítva. Talán a parodizáló csapat sem gondolta, hogy ennyi év után ilyen sikeres lesz az eredeti mű. Aki a nagyon régi eredetire kíváncsi, az ide kattintva tudja meghallgatni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás