promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Váratlan fordulat a Korda-villa ügyében, erre a csavarra senki sem számított
Borítókép:  ATV Magyarország (screenshot)
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A tervezett hét luxuslakásból kettőt nem adnak el, és már azt is tudjuk, miért.

Nagy meglepetést okozott néhány hete, hogy Korda György és Balázs Klári eladták II. kerületi házukat, a híres Korda-villát, amelyet ők maguk építettek bő három évtizeddel ezelőtt. Nem is tehettek volna másképp, hiszen csak a téli gázszámlájuk havi 3,5 millió forintra ugrott volna – félmillióról.

Az épületet szerkezeti szintig visszabontják, és 7 luxuslakást alakítanak ki benne. Állítólag ebből csak 5-öt kínálnak eladásra, a maradék kettőre „titokzatos” sors vár. A rózsadombi ingatlant egyébként nagyjából 780 millióért értékesítette a sztárpár, ami szakemberek szerint méltányos összeg.

Kordáék nem költöznek messzire, maradnak a II. második kerületben, persze némileg szűkösebb körülmények között. Ez azonban természetesen csak a négyzetméterszámra utal, nem a színvonalra. Az egykori szállodai bútoraikat pedig jótékony célra ajánlották fel, két nővérszállót ajándékoztak meg velük.

Az énekes pár októberig marad a Korda-villában, az újonnan épülő házon pedig a tervek szerint emléktáblát helyeznek el arról, hogy a fél életüket ott töltötték. Sőt, talán a hátra lévő részt is, amint azt Gyuri bácsi megsúgta.

„Hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem viselt meg az eladás. Sok helyen jártunk, de mindig tudtam, hogy ide hazajöhetek. Most kicsit megnyugodtam, mert van egy tervem, lehet, hogy mégis ide fogok hazajönni. Nem a ház lesz az enyém, hanem az egyik lakás, de ezt a Klárinak ne mondd”

– kötötte viccesen a riporter lelkére az ATV Heti Napló Sváby Andrással című műsorában. Az egyik nem eladó ingatlan rejtélye ezzel talán meg is oldódott, a beköltözésre azonban a régi-új lakóknak a jövő évig várniuk kell.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás