promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rejtélyes kampányba kezdett a TV2, a fél ország ezen izgul most
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A TV2 furcsa módon fedi fel az egyik legsikeresebb műsorának aktuális sztárversenyzőit.

Szinte megszokhattuk már, hogy egyes nagy sikerű műsorok visszatérését különleges kampányokkal kísérik a különböző csatornák. Nem csoda, hogy a TV2 sem bízza a véletlenre, hogy az emberek elkezdjenek izgulni a Sztárban Sztár következő évada miatt – amiben amúgy az ország aktuális gerlepárja, a műsor egykori versenyzői, Tóth Andi és Marics Peti is feltűnnek, mint zsűritagok.

Tóth Andi és Marics Peti mellett Lékai-Kiss Ramóna, Kökény Attila, illetve Papp Szabi is feltűnnek majd, de nem versenyzőként, hiszen az ő kilétüket még nem fedte fel a TV2. Legalábbis nem nyíltan, ugyanis a csatorna elkezdett furcsa, izgalmas nyomokat hagyni, hátha az emberek kitalálják, hogy kiről van szó – konkrétan alig felismerhető mellszobrokkal indult el a titokzatos kampány.

Eddig négy mellszobor került nyilvánosságra, az emberek pedig folyamatosan találgatnak, hogy vajon kikről is lehet szó. Egyedül VALMAR másik tagjával, Valkusz Milánnal kapcsolatban van szinte univerzális egyetértés, de a maradék három figuránál erőszen megoszlanak a vélemények – leginkább Barbara Schoblocher, Kaly Roland és Nagy Adri nevei bukkantak fel a kommentszekciókban.

Az biztos, hogy a TV2 kampánya hatalmas izgalmat okozott a Sztárban Sztár rajongói között, hiszen most rengetegen tippelnek, hogy kik lesznek az új évad versenyzői. Persze minden bizonnyal hamarosan újabb mellszobrokat is felfed majd a csatorna, szóval nem értek még véget az izgalmak – nemsokára pedig ki fog derülni, hogy valójában kikről is van szó.

Itt lehet megnézni az eddigi mellszobrokat:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás