promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Meghökkentő az új HBO sorozat nézettsége
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Nagyot megy az HBO-n az egyik legnépszerűbb Star Wars-színész, Pedro Pascal új sorozata. A chilei sztár már több komoly TV-s alkotásban is bizonyította tehetségét egy epizódról epizódra felépített struktúrában. 

 

A The Last of Us egy kilenc részes sorozat lesz az HBO streaming platformján, az HBO Maxen. A széria már kettő epizódot megélt az elmúlt majd másfél hét alatt. Az eddig két felvonást megélt videójáték alapján forgatott történetet az alkotók alapvetően is több évadosnak tervezték, ám a televíziózás világában sosem szabad nagyon mélyen túl messzire tekinteni és tervezni. Ám ennek ellenére optimistán álltak mind a sorozatot készítő szakemberek, mind az HBO a debütáláshoz. 

A jó hír, hogy az első, duplahosszúságú nyitány után a második epizódra nőtt a nézettség, a kultikus TV-csatorna számára legfontosabb Egyesült Államokbeli "piacon". A mérések szerint a debütálás óta 5,7 millióan tekintették meg az új részt, ami huszonkétszázalékos emelkedést jelent. Ráadásul ez a szám is emelkedni fog, lévén a bemutató fejezetet a streaming lehetőségnek hála már 18 millió alkalommal nézték meg csak az USA-ban. 

Spoilerek nélkül nagyon nehéz hivatkozni erre a sorozatra, és nem is tisztünk ilyen korai szakaszban kritikát írni. Továbbá egyelőre nem elérhetőek a magyar statisztikák sem. Természetesen panaszra nincs okunk, ugyanis az amerikai premierrel egy időben van a hazai is az HBO Maxon, ráadásul nem csak felirattal, hanem szinkronosan is élvezhetjük a The Last of Us-t. A főszereplő Pedro Pascal (The Mandalorian, Trónok Harca, Narcos) és Bella Ramsey (Trónok Harca, Az Úr sötét anyagai). A következő rész január 29-én debütál az HBO Maxen. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás