promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Durván felismerhetetlen: így néz ki 53 évesen a Másnaposok szakállas mókamestere, akinek poénjain szakadt egykor fél Magyarország
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Alan volt a film egyik legjobb a karaktere, és ő okozta a kezdeti galibákat is. Így néz ki most a színész, akit nagyon régen láthattatok legutoljára.

A Másnaposok kétség kívül a 2000-es évek egyik legjelentősebb vígjátéka, amely számtalan elismerést kapott a kritikusok részéről. A történetszövés mellett a film castingja is elképesztően jól sikerült, olyan nagy nevek mellett, mint Bradley Cooper ebben a filmben lett abszolút A-kategóriás színésszé a görög-amerikai származású Zach Galifianakis, aki a Másnaposok-filmek mellett is számtalan nagysikerű vígjátékban szerepelt az évtizedek alatt.

Legismertebb filmjei közé tartozik a Magyarországon is ismert Terhes társaság vagy éppen a Lángelmék című film.

Zach ősei még Kréta szigetéről vándoroltak be Amerikába, innen a különleges név is.

A színész még szituációs komédiákban kezdte karrierjét, majd csatlakozott a Saturday Night Live csapatához, ahol rövid idő alatt igazán népszerű lett. Később saját műsort is kapott, ahol barátaival töltötték ki a műsoridőt a VH1-en. Sőt, Magyarországon is ismerhetitek egy korábbi szerepéből, hiszen a True Calling – Az őrangyal című szériában halottkémet játszott. Később a Jackass készítőivel is készített humoros interjúkat, sok kisebb szerep után aztán következett a nagy főszerep a Másnaposokban, az alakításért elképesztően jó kritikákat kapott, sőt az MTV movie Awards-on is díjazták Alan karakterének megformálásáért.

Így néz ki most a színész:

Fotó: Profimedia

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás