promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
6500 liter művér fogyott az év legbrutálisabb horrorfilmjének forgatásán - előzetes
Borítókép:  IGN (screenshot)
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Gonosz halott - Ébredés című filmnek már az előzetese is rémálmokat tud okozni.

A zseniális Sam Raimi által megálmodott Gonosz halott-széria már 42. éve okoz álmatlan éjszakákat a közönségnek, ez idő alatt pedig 3 film, 1 sorozat és egyebek között 1 kifejezetten jól sikerült reboot is elkészült, szóval mondhatni folyamatosan a köztudatban maradt. Hamarosan új fejezet kezdődik a széria történetében, és nagyon úgy tűnik, hogy ez lesz az eddigi legvéresebb.

Mi is beszámoltunk arról még 2,5 évvel ezelőtt, hogy A gyermek című 2019-es horror rendezője, Lee Cronin egy új Gonosz halott filmen dolgozik, ami elvileg se a reboothoz, se az eredeti szériához nem kapcsolódik, de szellemiségében csatlakozik hozzájuk. Nos, azóta kiderült, hogy az alkotás címe Gonosz halott - Ébredés, ráadásul állítólag olyan brutális és véres, hogy a forgatáson 6500 liter művért használtak fel.

Az új Gonosz halott film középpontjában két testvér van, akik szeretnének ismét közelebb kerülni egymáshoz, de a megható pillanatokat hamar felváltja az igazi rémálom, amit testrabló démonok okoznak. Békés családi összejövetel helyett a túlélésé lesz a főszerep, miközben elképzelhetetlenül beteg dolgok történnek a hőseinkkel.

Már az erősen 18+-os előzetesben is akad pár felkavaró jelenet, vagyis Lee Croninnak ezek alapján tényleg sikerült megidéznie a Gonosz halott-szériát, és egy extrém durva filmet hoz nekünk, amin nemcsak izgulni fogunk, hanem talán még a gyomrunkat is felforgatja – ritka manapság az ilyen horror, szóval mindenképp érdemes lesz adni neki egy esélyt, főleg a műfaj szerelmeseinek.

Itt lehet megnézni az Egyesült Államokban április 21-én érkező, de Magyarországon egyelőre még bemutatódátummal nem rendelkező Gonosz halott - Ébredés felnőtteknek szánt előzetesét – persze csak saját felelősségre:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás