promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Érkezik az új Gonosz halott-film, de van egy rossz hírünk
Borítókép:  Bruce Campbell a Gonosz halott című filmben. / slashfilm.com
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Nagy bejelentést tett az ikonikus színész, Bruce Campbell, hiszen ezerrel dolgoznak egy új, hátborzongató Gonosz halott-filmen, és már a rendezőt is megtalálták hozzá – de sajnos nem felhőtlen a rajongók öröme.

1981-ben mutatták be a Pókember-trilógiát is készítő Sam Raimi Evil Dead – Gonosz halott című kultikus horrorfilmjét, ami megalapozta a „ház az erdő mélyén”-típusú, a műfajra igazán jellemző klisét. Érkezett hozzá két, hasonlóan legendás folytatás is, majd 2013-ban jött a feldolgozás, ami hatalmas sikert ért el, és még a tévében is tovább élt a Gonosz halott elborult, hátborzongató világa az Ash vs Evil Dead című sorozatnak köszönhetően.

A főszereplő, Bruce Campbell kijelentette, hogy már nem vállalja tovább Ash szerepét, de úgy látszik, hogy a háttérben dolgozik azért valami különlegességen Sam Raimi-vel közösen, hiszen a SlashFilm értesülései szerint hivatalosan is bejelentették egy bejegyzés formájában, hogy:

új Gonosz halott filmen dolgoznak, amit Lee Cronin fog írni és rendezni.

A gyermek című horrort csinálta nekünk tavaly a filmkészítő, ami igaz, hogy hangulatos volt, de elég vérszegény, így kicsit nehéz elképzelni, hogy jó helyen lesz az ő kezében ez a népszerű széria. Igaz, hogy annak idején 2013-ban Fede Alvarez neve sem győzött meg mindenkit, mégis közönségkedvenc lett a Gonosz halott remake.

Az új alkotás elvileg nem a klasszikus filmek folytatása lesz, és a 2013-as feldolgozást is érintetlenül hagyja. Inkább új fejezetnek számít majd a már megismert Gonosz halott őrült világában, ami elég érdekes megközelítés.

Rengeteg potenciál van az alapötletben, amit egy tehetséges rendezővel tudnának is kamatoztatni, hiszen az igazi rettegés, a fekete humor, a vérfürdő, és a misztikus hangulat tökéletes keveréke jellemzi a Gonosz halott-filmeket. Csupán az fáj a rajongóknak, hogy már nem láthatjuk többé Bruce Campbellt Ash-ként kaszabolni láncfűrésszel, vagy shotgunnal, hiszen anélkül nem lesz az igazi. Ettől függetlenül mindenképp meg kell majd nézni az új részt is.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás