promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Egy durva horrorfilm mentette meg a járvány alatt Hollywoodot
Borítókép:  The Wretched / shanethegamer.com
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Kiderült, hogy nem kellenek se sztárok, se robbanások ahhoz, hogy az emberek még a koronavírus-járvány idején is beüljenek egy filmre. A lényeg, hogy retteghessünk.

Nem csupán az embereket, de a filmgyártást is komoly veszteség érte a koronavírus-járvány miatt. Leálltak a forgatások, különböző produkciókat napoltak el, és rengetegen maradtak munka nélkül. Az egyik legfontosabb bevételi forrásokat, a mozikat is bezárták, emiatt pedig nagyon úgy tűnt, hogy Hollywoodnak befellegzett egy jó időre.

A MovieWeb cikke alapján viszont volt egy film, ami végül meglepő módon nyertesen jött ki ebből a rettenetes szituációból. Az IFC Films ugyanis mindentől függetlenül ugyanúgy bemutatta az alkotásait, de csupán az interneten, illetve a már rég elfeledett autósmozikban – és végül kiderült, hogy pontosan ez volt a pillanatnyi siker titka.

A The Wretched című, sztárokat nélkülöző, kisköltségvetésű boszorkányos horrorfilm jelenleg öt hete vezeti a bevételi listát, ami hihetetlenül nagy teljesítménynek számít manapság, hiszen végre van valami értelmesebb pénzügyi adat.

Igaz, hogy az alkotás mindössze 841 000 dollárt zsebelt be, de most még ez is elég volt a szinte történelmi sikerhez. Külön érdekes, hogy egy igazán hátborzongató műről van szó, mivel az ember azt hinné, hogy valami boldogságra vágyik a közönség, de végül mégis a rettegést választották.

Ebből legalább kiderült, hogy az emberek még mindig éheznek a mozi élményére, szóval nem kell aggódnunk, a filmszínházak várhatóan júliusi nyitásánál valószínűleg tömegek lesznek kíváncsiak az új alkotásokra.

Itt lehet megtekinteni a dobogó tetején csücsülő The Wretched elég félelmetes előzetesét, aminek a megnézése után már nem is lesz olyan meglepő, hogy miért érdekelte ennyire a nézőket ez a kőkeménynek tűnő horrorfilm:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás