promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hátborzongató kvíz: felismered a horrorfilmeket egyetlen képről? Rettegve is menni fog a 10/10?
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Szereted a horrorfilmeket? Akkor ezt a kvízt imádni fogod!

Magyarországon is rengetegen kedvelik a horrorfilmeket, hiszen néha jólesik az embernek egy kellemes kis borzongás, miközben azon izgul a körmeit rágva, hogy vajon a hős képes-e legyőzni valamilyen furfangos módon az életére törő, megállíthatatlannak tűnő gonoszt – legyen az egy démon, egy sorozatgyilkos vagy bármi, ami képes arra, hogy bántsa őt, vagy a szeretteit.

Az utóbbi években, évtizedekben rengeteg kifejezetten remek horrorfilmet kaptunk, amik különféle módszerekkel, de sikeresen beköltöztették a szívünkbe a félelmet, és akár még álmatlan éjszakákat is okoztak nekünk – biztosan mindenkinek ismerős az érzés, mikor egy horrorfilm után nem szívesen oltjuk le estére a lámpát, nehogy valami rettenetes dolog leselkedjen ránk a sötétben.

A legtöbb horrorfilmben igazán vérfagyasztó dolgokat láthatunk, amiket nem mindenki bír gyomorral, de pontosan ez a „veszély” az, ami ennyire népszerűvé teszi a műfajt.

Már csak az a kérdés, hogy vajon felismered ezeket a horrorfilmeket mindössze egyetlen képkockáról? Teszteld magad, hogy kiderüljön, mekkora horrorrajongó vagy!

Íme a horrorfilmes képkvízünk, amiben csak a legnagyobb fanatikusok tudják elérni a 10/10-et, hajrá:

Tetszett ez a kvíz? Ezeket is ajánljuk figyelmedbe:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás