promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Brutális átalakulás: Így néz ki 20 év elteltével a Men in Black csúcsbombázó főgonosza, aki éjfekete bugyiban lépett Magyarország elé
Borítókép:  COLUMBIA VIA FOTOS INTERNATIONAL/Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Így néz ki most 52 évesen Lara Flynn Boyle.

A Men in Black a 2000-es évek elejének egyik legikonikusabb alkotása volt, amely nagyon szépen ötvözte a misztikumot az akcióval, a földönkívülieket a sci-fi műfajjal, illetve a humort és az akciót is. Will Smith és Tommy Lee Jones párosa pedig feülmúlhatatlan, szinte tökéletes választás a filmhez. Magyarországon sincs olyan ember, aki legalább egyszer ne látta volna az alkotást.

A Men in Black-univerzum később több folytatást is kapott, a második részben pedig még az első részben tapasztaltaknál is nagyobb ellenféllel találják magukat szemben hőseink. A gonosz és csúcshatalmú ellenfél pedig egy igazi földi csúcsbombázó bőrébe bújva próbálja megkaparintani azt a dolgot, amiért a Földre jött. Serleena a gyönyörű Lara Flynn Boyle szerepében rémisztgeti a Földlakókat.

A színésznő többek között a Twin Peaks című sorozatból lehet nekünk ismerős, illetve a kilencvenes évek egyik másik nagy klasszikusában, a Wayne világa című filmben is szerepelt, ebben Stacyt vitte színre. Lara Flynn belépője is elég ikonikusra sikeredett, egy fehérneműreklám után veszi fel az alakját a film főgonosza, szóval úgy találkozhatunk először a filmben a gyönyörű színésznővel, hogy éjfekete fehérneműben áll előttünk.

Az elmúlt időszakban azonban csak árnyéka korábbi önmagának, az újságok címlapjára többször is felkerült plasztikai műtétei után, amelyek nem a legjobban sikerültek.

Fotó: Profimedia

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás