promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Képkvíz: felismered a karácsonyi filmeket egyetlen képről?
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Egyetlen képkockáról meg tudod mondani, melyik karácsonyi filmről van szó? Teszteld magad ezzel a kvízzel!

Napokon belül itt a karácsony, és a magyar televíziós csatornákat is elözönlik a karácsonyi filmet. Az RTL-en például olyan alkotásokat láthatunk napközben és este, mint a Ki a Télapó? Leslie Nielsen főszereplésével, a Kiskarácsony mindenáron című vígjátékot Danny DeVito-val, a Mi a manó, a Dennis, a komisz karácsonya, a Stuart Little, kisegér 1. és 2. részét, a Télbratyó-t, a Nagykarácsony-t, a Rossz anyák karácsonyát, és A mi kis falunk karácsonyi kiadását.

A TV2 pedig olyan filmeket tűz majd műsorra, mint A Grincs, a Shrek-filmek, a Reszkessetek betörők mindhárom része, az Igazából szerelem, a Múlt karácsony, a Holiday, és a Káosz Karácsonyra. Szóval lesz bőven miből válogatnunk ebben a három napban is.

Az ünnep közeledtével mi most egy olyan kvízt állítottunk össze, ami a karácsonyi filmekkel kapcsolatos.

Az alábbi képkvízben 10 karácsonyi filmből láthattok majd képeket, és nektek meg kell mondanotok, hogy melyik filmből is származik az a jelenetkép.

Nyilván lesznek magától értetődő kérdések, de olyanok is akadnak majd, amikben nem létező alternatívák is fel vannak sorolva, szóval résen kell lenni, hogy nehogy véletlenül rossz válaszra nyomjunk.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás