promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kegyetlen poént kapott a Telekom karácsonyi reklámja – ezen röhög most a fél internet
Borítókép:  Telekom/YouTube
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Matyi visszakapta a telefonját, bár nem biztos, hogy így szerette volna.

Magyarországon rengetegen bepróbálkoznak a karácsonyi reklám gyártással, de nem mindenkinek sikerül maradandót alkotnia. Ugyebár a mobilszolgáltatóknak ez így egy verseny: azt akarják, hogy az ő kisfilmjükről beszéljen az internet, de persze ehhez az is kell, hogy megható legyen így karácsonykor, és valamilyen fontos üzenetet is hordozzon.

A legtöbben Magyarországon most talán a Telekom reklámját ismerik, ami rengetegszer ment a televízióban. Ennek ugyebár van egy hosszabb verziója, amit YouTube-on lehet megnézni.

A kisfilmet a Külön falka című alkotással berobbant Kis Hajni rendezte. Érdekesség, hogy a buszsofőrt alakító Egyed Brigittát annak idején ő fedezte fel a filmes szakma számára. Sok kommentelő persze igyekezett kiforgatni a reklám minden egyes pillanatát. Kérdezték például azt, hogy Matyi hogyan tudja felhívni saját magát, ha a buszon hagyta a telefonját? Hát ez nem logikai bukfenc, mert a szülei mobiljáról azért csak meg tudta ezt oldani, amiben valószínűleg el van mentve a fiú száma.

Ugyebár itt az is a lényeg, amit a hosszabb verzióban láthatunk, hogy Matyi direkt hagyja fent a telefonját a buszon, hogy aztán Gittával beszélhessen.

„Felemelő, elgondolkodtató, mélységesen meghitt. A színésznő minden mozzanata, arckifejezése, játéka komoly tehetség! Fantasztikus reklámfilm. Minden emberi benne, valóban könnyeket csal és arra hívja fel a figyelmet, csendesedjünk el egy kicsit és valóban jobban figyeljünk másokra és magunkra. Köszönöm ezt a kisfilmet, van mit tanulnunk belőle embertársaim!”

- írta az egyik hozzászóló interneten.

A Telekom reklámjáért valóban rengetegen rajonganak, de akadnak olyanok is, akik a népszerűsége miatt pont kifigurázzák. Most éppen egy mém terjed interneten, amin egy eltévedt buszt láthatunk. Matyi valószínűleg nem így szerette volna visszakapni a telefonját.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás