promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hajléktalan lett III. Károly - a brit uralkodó az utcára került Johnny Deppel együtt egy művész alkotásain
Borítókép:  A kép illusztráció. Forrás: Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

III. Károly, Bruce Willis, és Sylvester Stallone is hajléktalan lett egy művész miatt.

Elképzeltük már kedvenc filmsztárainkat, és a legnagyobb zenei ikonokat, hogy hogy is néznének ki, ha hajléktalanok lennének? Egy külföldi művész elképzelte, és meg is alkotta őket, nem is akárhogyan.

Az Al Art Universe Facebook-csoportban posztolták ki ezeket az alkotásokat, amiken tényleg a világ legnagyobb sztárjai, de még III. Károly király is megjelenik, mint utcalakó. Az alábbi művészeti alkotásokon olyanok portréja látható, mint

Sylvester Stallone, Brad Pitt, Arnold Schwarzenegger, Michael Jackson, Bruce Willis, Robert De Niro, Freddie Mercury, Mr. Bean, Elvis Presley, Marilyn Monroe, Johnny Depp, és Jim Carrey.

De ha mindez nem lenne elég, akkor a művész népszerű filmes karaktereket is megalkotott ebben a stíliusban: így vált hajléktalanná Superman, a Terminátor, Mickey egér, Homer Simpson, Eric Cartman, Batman, Pikachu, és Peppa malac.

Történelmi személyek is csövesként végezték a művész remekművein, III. Károly mellett Abraham Lincoln és Bonaparte Napóleon is megjelenik, de még Leonardo da Vinci Mona Lisája is az utcára került.

A nem mindennapi portrékat az alábbi képeken nézhetitek meg:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás