promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Pucéran akarja látni Meghan Markle-t a híres televíziós, miközben mások ürülékkel dobálják
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Egyik nagy álma lenne, hogy Meghan Markle ilyen helyzetben kerüljön.

Pár nappal ezelőtt megérkezett a Netflixre a Harry & Meghan című dokumentumfilm-széria utolsó három része. Állítólag a Sussex házaspár 100 millió dollárt kapott a streamingszolgáltatótól, hogy elmeséljék a világnak a történetüket.

Harry herceg és Meghan Markle sajnos egyre inkább kezdik elveszíteni a hitelességüket, és a legtöbb kritikus szerint a Netflix dokumentumfilmje inkább lett önfényezés, amit gyötrelem végignézni hat részen keresztül. Persze a közönség sem látja ezt másként: cikkünk írásakor a sorozat csupán 4,3 csillagon áll IMDb-n, ami roppant kiábrándítónak számít.

Persze azért voltak pillanatok, amikre az emberek igazán felkapták a fejüket. A dokumentumfilmben Meghan Markle durva őszinteséggel beszélt arról, hogy megfordult a fejében az öngyilkosság. Ez az egész érzés akkor kerítette a hatalmába, amikor az Egyesült Királyságban éltek.

Katalin hercegné nagybátyját, Gary Goldsmitht persze ez sem hatotta meg. Szerinte az egész Netflix-sorozat hiteltelen, és csak egy önsajnáltató nyavalygás lett a végeredmény. Akik persze Harry és Meghan rajongói, azok fognak kapni a szériából olyan intim jelenteket, amiért érdemes leülniük megnézni.

Egy valaki biztosan nincs ott a rajongók között, és az Jeremy Clarkson televíziós műsorvezető és újságíró, aki a Sunban megjelenő cikkében gyakorlatilag a földbe döngölte Meghan Markle-t. Olyanokat írt, hogy Harry herceg feleségét pucéran szeretné látni, ahogy az utcán sétálgat és másik ürülékkel dobálják.

Természetesen az anyag óriási felháborodást keltett, és a legtöbb embernek le is esett az álla, hogy ilyen megjelenhetett az újságban. Clarkson gyalázkodó cikke miatt még a lánya, Emily Clarkson sem állt ki az apja mellett.

Szinte minden ember és kommentelő úgy látja, hogy Jeremy Clarkson és a Sun túl messzire ment, de lehet ez is volt a cél.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás