promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Elizabeth Hurley vette el Harry herceg szüzességét? A dögös színésznő végre megszólalt a gigabotrányról
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Még Meghan Markle-nek is bejön Elizabeth Hurley, akiről elég durva pletykák terjednek.

Szinte már megszokhattuk, hogy ha botrányba keveredik a brit királyi család, akkor ahhoz általában köze van Harry hercegnek, illetve Meghan Markle-nek. Nemrég jelent meg a nagy port kavaró Netflixes dokumentumfilm-sorozatuk, ráadásul hamarosan megjelenik Harry herceg könyve is, amiben elég szaftos részleteket fog elárulni – egyebek között azt is, hogyan veszítette el a szüzességét.

Harry herceg állítólag még tinédzser korában egy nála idősebb, gyönyörű nővel szeretkezett először vidéken, sokan pedig szinte rögtön azt mondták, hogy biztos a csodálatos brit színésznőről, Elizabeth Hurley-ről van szó, akit eddig olyan filmekben láthattunk, mint például az Austin Powers vagy A bájkeverő. A hírességhez is eljutottak ezek a pletykák, most pedig úgy döntött, hogy reagál rájuk.

„Nem én voltam. Nem vagyok bűnös. Há! Nem. Nem én. Egyáltalán nem”

mondta nevetgélve Elizabeth Hurley, aki annyira tagadta a dolgot, hogy az már-már egészen gyanús volt sokaknak.

A jelenleg 57 éves, Harrynél 19 esztendővel idősebb Elizabeth Hurley a britek egyik legdögösebb színésznője, így már sokakkal összehozták őt a bulvárlapok, de talán ez eddig a legmegdöbbentőbb szóbeszéd, aminek ezek szerint elvileg egyáltalán nincs alapja. Külön érdekesség, hogy annak idején Harry herceg felesége, Meghan Markle a blogjában elárulta, hogy még nőként is nagyon bejön neki a színésznő – szóval ha igaz is lenne a dolog, biztos, hogy nem hibáztatná ezért a férjét.

Úgy tűnik, hogy még várnunk kell a nagy leleplezésig, hogy valójában ki is vette el Harry herceg szüzességét, ugyanis januárban jelenik meg a Spare című könyve, ami biztos, hogy hatalmas botrányt fog okozni, és olyan oldaláról mutatja majd be a brit királyi családot, amit eddig még nem ismerhettünk.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás