promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szabó Zsófi kidomborította oltári csodakebleit - pikáns sorozattal várja az újévet a magyar műsorvezetőnő
Borítókép:  YouTube.com/Liluland (screenshot)
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Szabó Zsófi igazi bombaformában várja az újévet. 

A 34 néves közszereplővel rengeteget foglalkozik a hazai bulvársajtó. Ez főként azért lehet, mert rendszeresen posztol a magánéletéről, illetve hazánk talán legnagyobb kereskedelmi csatornáján láthatjuk szinte minden nap, hiszen az RTL Klubb Reggeli című beszélgetős műsorának egyik műsorvezetője. Kevesen emlékezhetnek már rá, de anno énekesnőként bontogatta a szárnyait Zsófi, illetve a CKM magazin az év legjobb nőjének választotta őt 2011-ben. A szőke szépség az utóbbi pár évben teljesen megváltoztatta az életét: elkezdett futni és rendszeresen sportolni, ennek köszönhetően pedig modelleket megszégyenítően sportos alakja lett.

Szabó Gyula Kossuth-díjas színművész lánya már anyuka, 2017-ben született meg volt férjétől kisfia, Mendel. A válása után szinte felrobbant a hazai celebvilág, amikor néhány paparazzi-fotó után kiderült, hogy nem mással, mint hosszú Katinka exével, Shane Tusuppal randevúzik.

A keménykezű edzőt többször látták kiosonni Zsófi házából, ezután nem sokáig maradt titok a romantikus szál - 2021 októberében bejelentették, hogy egy párt alkotnak. Ezutn váratlanul, 2022 májusában felbontották eljegyzésüket és szakítottak, pedig már - ahogy az egyre több közszereplő esetében divatnak számít - közös tetoválásuk is volt.

Szabó Zsófit 2014 óta gyakorlatilag nonstop láthatjuk a képernyőn. A Celeb vagyok, ments ki innen! nevezetű szórakoztató realityben kezdte kereskedelmi tévés karrierjét, utána néhányszor műsorvezetőnőként találkozhattunk vele, majd jött a Nyerő Páros, a Konyhafőnök VIP, a Szenzációs Négyes és végül a Reggeli mellett az Álarcos énekes. Tóth Andihoz hasonlóan Zsófi magánéletét imádják a magyar emberek, ezzel együtt azonban rendkívül megosztó személyiség.

Sokat posztol gyönyörű alakjáról, illetve az Instagram-képek alapján felhőtlenül boldog és jómódú életéről, ami kis hazánkban a jelenlegi ínséges időkben érzékenyen hat - ezt rendre megfigyelhetjük hasonló celebritások esetében is. Zsófi gyakran vesz részt fotózásokon, egy hasonlóról Instagram oldalán újfent beszámolt, vagy inkább ezúttal csak belengette a történetet. Már a teaser is szolgáltat azonban forró pillanatokat, hiszen megcsodálhatjuk a műsorvezetőnő gyönyörű alakját és kidomborított dekoltázsát is.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás