promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szabó Zsófi olyan bevállalós képet rakott ki, hogy még Molnár Nini sem bírta szó nélkül hagyni
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Szabó Zsófi egy tűzforró fotóval lepte meg az embereket.

Tóth Andi mellett talán Szabó Zsófi magánéletével foglalkozik leginkább a magyar média, bár mivel a botrányos énekesnő a VALMAR énekese, Marics Peti mellett kötött ki, így most ismét az RTL csinos műsorvezetője az, akit folyton összeboronálnak valakivel, legalábbis pletyka szinten. Már hosszú idő eltelt, mióta a híresség szakított Shane Tusuppal, de még a mai napig szinte heti rendszerességgel felmerül, hogy újra összejönnek.

Jó kérdés, hogy az embereket vajon miért érdekli ennyire Szabó Zsófi szerelmi élete, de talán abban rejlik a válasz, hogy ő egy valóban elképesztően szép nő, aki bárhova is megy, ott szinte biztos, hogy rögtön a figyelem középpontjába kerül. Sőt, még Instagramon is hatalmas iránta az érdeklődés, hiszen lassan 400 ezer ember követi őt a platformon – ez pedig kiemelkedően jó teljesítménynek számít a magyar influenszerek között.

Az emberek többsége nagy valószínűséggel azért követte be Szabó Zsófit, hátha rak ki magáról dögös képeket, és szerencsére nem kellett csalódniuk, ugyanis a műsorvezető rendszeresen posztol olyan felvételeket magáról, amiken nagyon csábító – a minap például nedvesen pózolt, miután pizsamástul befeküdt egy kádnyi vízbe, és közben vadító tekintettel nézett a kamerába.

A fotó annyira szexi volt, hogy még az ismert tervező és celeb, Molnár Nini is odakommentelte egy pár szívecske kíséretében a „Love”, vagyis szeretet szót, vagyis neki is nagyon bejön Szabó Zsófi bevállalós képe, amit alább lehet megtekinteni:

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás