promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szabó Zsófi megvillantotta a kívánatos combjait, de bikiniben robbantotta fel igazán a netet – válogatás
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Olivia Culpo iszonyatosan kívánatos képeiért is érdemes kattintani, de egy brazil modell is előkerül.

Mindenki ledöbbent, amikor Shane Tusup és Szabó Zsófi szakított egymással tavasszal. A bulvárra szomjazó magyar emberek ugyebár végig elkezdték követni a kapcsolatukat, ami az eljegyzés után egy váratlan különválással végződött. Múltkor mindketten hivatalosak voltak egy svájci luxusóra márka bemutatójára, de teljesen elkerülték egymást. Szabó Zsófi persze teljesen rendben van, és igyekszik élvezni az életet nagy szerelem nélkül is. Most a combját villantotta meg, de elővettük a bikinis képeit is, hogy csináljanak egy kis kánikulát ebben a hidegben.

Olivia Culpo a bostoni egyetemre járt, de aztán gyökeresen megváltozott az élete, amikor megnyerte a Miss USA 2012 versenyt. Aztán itt nem áll meg a dolog, és év végén Las Vegasban Miss Universe-é választották. Próbálkozott a színészkedéssel, de inkább csak kisebb B kategóriás alkotásokban kapott szerepet. Ettől még van 5,2 millió követője, és továbbra is iszonyatosan csinos bikiniben.  

Brazília majd csak csütörtökön fog pályára lépni a vb-n Szerbia ellen. A brazil születésű Ingrid Schneider egészen biztosan nekik fog szurkolni, bár Németországot is szereti. A fürdőruhás és a fehérneműs képe igazán fülledt pillanatokat fog okozni.

Nem volt elég a mostani válogatás?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás