promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Black Adam páros lábbal robban be a nappalidba, Nicolas Cage pedig lecsúszott A nemzet aranyáról ezen a héten
Borítókép:  Black Adam / Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Végre felkerült a Black Adam az HBO MAX-ra, megérkezett Disney+-ra A nemzet aranya sorozat is, a Wednesday-láz pedig egy újabb Tim Burton gyöngyszemet rángatott elő a múltból a Netflixen.

Veled is sűrűn előfordul, hogy a bőség zavarában azt sem tudod, hogy mit nézz a Disney+-on, Netflixen vagy az HBO MAX-on? Segítünk! Íme pár alkotás, amik jók lehetnek a következő napokban, ha egy kis szórakozásra, izgalomra vagy rettegésre vágyik az ember.

Netflix:

Az Álmosvölgy legendája (1999, Sleepy Hollow – Rendezte: Tim Burton) – horrorfilm

Főszereplők: Johnny Depp, Christina Ricci

Leírás: Ebben az 1799-ben játszódó filmben egy Álmosvölgy nevezetű helyen rejtélyes halálesetek történnek, és sokan egy gyilkos, fejnélküli lovasról susmognak. New Yorkból megérkezik egy fura felügyelő, aki különböző, érdekes módszerekkel próbálja megfejteni az eseteket, de közben ő is komoly veszélybe kerül, ugyanis halálos titkokat rejt ez a hely, és akár még a fejét is elveszítheti.

A zseniális Tim Burton sokadik közös filmje ez a fantasztikus Johnny Depp-pel, de itt sem lőttek mellé, hiszen az alkotás kellően hátborzongató és szórakoztató, így mindenki megtalálja benne azt, ami kedvére való. Igaz, hogy nem tartozik a rendező kiemelkedően jó munkái közé, de így is mindenképp érdemes adni neki egy esélyt, főleg, ha esetleg tetszett a Wednesday című sorozat.

Az Álmosvölgy legendája egy különleges film, aminek remek a humora és a hangulata, ráadásul pont annyire félelmetes, amennyire kell – Tim Burton rajongói a Netflixen találják meg ezt a csemegét.

Disney+:

A nemzet aranya: A történelem peremén (2022, National Treasure: Edge of History) – kaland sorozat

Főszereplők: Lisette Olivera, Catherine Zeta-Jones, Justin Bartha

Leírás: A Nicolas Cage-féle A nemzet aranya-széria most egy érdekesnek ígérkező sorozat formájában tér vissza, de a rajongók legnagyobb bánatára sajnos a karizmatikus világsztár nélkül. Az alkotás egy 20 éves lányról szól, aki elhatározza, hogy kideríti a családjának történelmi titkait, közben pedig kincsvadászatra indul a barátaival, akikkel egy elképesztő kalandba csöppennek.

Sokan felháborodtak, mikor annak idején kiderült, hogy A nemzet aranya 3 helyett egy sorozattal jön a Disney, ráadásul Nicolas Cage nélkül, és úgy néz ki, hogy ez a döntés nem vált be, ugyanis elég vegyes kritikákat kap ez a sorozat. De tudjuk, hogy a kritikusoknak nem mindig szabad hinni, így akinek tetszettek A nemzet aranya filmek, azoknak lehet, hogy ez a sorozat is be fog jönni.

A nemzet aranya: A történelem peremén egy könnyű, kellemesen izgalmas kis sorozatnak ígérkezik, az első két része már elérhető a Disney+-on.

HBO MAX:

Black Adam (2022, Black Adam – Rendezte: Jaume Collet-Serra) – szuperhősös film

Főszereplők: Dwayne Johnson, Pierce Brosnan, Aldis Hodge

Leírás: 5000 év után a Black Adam nevezetű, hatalmas erővel rendelkező szuperember kiszabadul, és a modern világban találja magát, ahol a régi hazáját elnyomó erők uralják. Felveszi velük a harcot, de egyáltalán nem fogja vissza magát, hiszen azt vallja, hogy a gonoszt el kell pusztítani. A túlzottan agresszív hozzáállását veszélyesnek tartják egyesek, ezért elindul az Igazság Társasága, hogy elkapja őt – de nem biztos, hogy ez jó döntés.

Dwayne Johnson hosszú ideje készült az első szuperhősös filmjére, ami szerencsére nem okozott csalódást a rajongóknak, ugyanis látványos, izgalmas és rendkívül szórakoztató lett, pont, mint a színész többi filmje. Kiemelkedni viszont nem tudott ez az alkotás, így egyszeri popcorn filmnek tökéletes, de többnek semmiképp – de egy unalma estén igazán remek választás lehet.

A Black Adam nemrég került a mozikba, de az HBO MAX-on máris elérhető, és mindenképp érdemes adni neki egy esélyt, már a stáblista utáni jelenet miatt is.
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás