promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Bud Spencer és Terence Hill kvíz: tényleg jól ismered a két legenda filmjeit? Ha sikerül a 10/10, akkor igazi rajongó vagy!
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Teszteld a tudásod ezzel a Bud Spencer és Terence Hill kvízzel, ami könnyen lehet, hogy csúnyán kifog rajtad!

Magyarországon senkinek sem kell bemutatni a két olasz legendát, hiszen emberek milliói nőttek fel hazánkban Bud Spencer és Terence Hill zseniálisan szórakoztató filmjein, amikben hatalmas hanggal csattantak a pofonok, és persze csak úgy záporoztak a poénok, illetve a rendkívül mókás esetekből sem volt hiány – nem csoda, hogy máig szinte folyamatosan láthatjuk a két színész alkotásait a tévében.

Bud Spencer és Terence Hill mondhatni a kultúránk meghatározó részeivé váltak az utóbbi évtizedekben, hiszen nem telik el úgy nap ebben az országban, hogy valaki ne idézne egy jó szöveget valamelyik közös klasszikusukból – és ez így is van rendjén, hiszen olyan sok ideig szórakoztatott minket a két világsztár, hogy sose fogjuk elfelejteni őket, illetve az örökérvényű filmjeiket.

Sokan kívülről fújják Bud Spencer és Terence Hill fantasztikus alkotásait, de vajon tényleg jól ismerjük a filmjeiket, vagy már csak a nosztalgia és a megszokás beszél belőlünk?

Alábbi Bud Spencer és Terence Hill kvízünkkel próbára teheted a tudásod, ráadásul nincs is nehéz dolgod: csupán a filmjeik címét kell helyesen kiegészítened!

Egyszerűnek tűnik, de könnyen kifoghat bárkivel ez a tudásteszt, amin 10/10-et csak az igazi rajongók képesek elérni – kvízre fel:

Tetszett ez a kvíz? Akkor ezeket is ajánljuk figyelmedbe:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás