promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Meg akarták alázni III. Károlyt, nem sokon múlt egy gigabotrány kitörése
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ez az eset is jól mutatja, hogy nem mindenki szimpatizál III. Károllyal.

Szinte az egész világ gyászba borult, mikor szeptember 8-án kiderült, hogy 96 éves korában elhunyt II. Erzsébet királynő, a britek köztiszteletben álló uralkodója és ikonja. A legidősebb fia, Károly vette át tőle az uralkodást III. Károly király néven, de ennek nem mindenki örült, hiszen az utóbbi években, évtizedekben enyhén szólva egyáltalán nem ő volt a brit királyi család legkedveltebb tagja – főleg Diana hercegné miatt.

III. Károly király ettől függetlenül a jelek szerint határozottan vette a kezébe az uralkodói teendőket, és folyamatosan azon van, hogy ő legyen a britek és a királyi család megbízható arca, jelképe, aki az édesanyjához méltó módon képviseli a nemzetét. Sőt, ennek reményében rengeteg időt tölt nyilvános szereplésekkel is, de úgy tűnik, hogy ez közel sem veszélytelen számára.

A minap az Angliában található Lutonban járt III. Károly, aki nagy mosollyal az arcán üdvözölte az embereket, akik közül sokakkal még kezet is fogott. Természetesen testőrök is voltak körülötte, viszont még ők sem tudták volna elhárítani azt a „csapást”, amit egy huszonéves férfi szánt neki: az elkövető úgy akarta őt megalázni, hogy tojást dobott felé, de nem sikerült eltalálnia őt – azonnal őrizetbe vették, az uralkodó pedig folytatta a dolgát.

Nem ez az első alkalom, hogy valaki így fejezi ki a nemtetszését III. Károllyal szemben, hiszen idén már volt egy kísértetiesen hasonló eset, amikor egy 23 éves férfi szintén tojással akarta megdobálni a királyt, de neki sem jött össze – viszont ha egyszer valaki célba talál, akkor biztos, hogy abból gigabotrány lesz, és talán még az uralkodó is visszavesz majd a nyilvános szereplésekből.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás