promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
VV Anita és VV Barna „hancúrozásába" ruha nélkül szállt be VV Rico
Borítókép:  RTL Klub
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Majdnem édesnégyes lett belőle. 

A VV-vonat nem áll meg, nagy rössel halad előre a Való Világ 11. szériája. A játék tétje nem kevesebb, mint 36 millió forint, így sokan azt hitték, kell majd egy kis idő ahhoz, hogy felszabaduljanak a játékosok, azonban ez egyáltalán nem igazolódott be, sőt.

Tegnap arról írtunk például, hogy női villalakók, méghozzá VV Lissza és VV Reni is ledobta a textilt zuhanyzás közben.

A balhék mellett kamatyolásoktól is zengett az utóbbi hetekben a villa fala, de ezúttal VV Barni, VV Anita és VV Sajti eszeltek ki egy ördögi tervet arra, hogy egy kicsit megtréfálják a nagymenő Ricot. Sajti fejéből pattant ki az ötlet, hogy hárman együtt bemennek a nyugiszobába, majd pedig ő kijön, és magára hagyja Anitát Barnival, hogy féltékenységre bírják VV Ricot.

Ezután Sajti a tervek szerint bemegy Renihez, és ahogy fogalmaz, „behergeli" őt Barninak, akinek nagyon bejön a leányzó. Rico látszólag eleinte bekapta a horgot, teljesen lefagyott, amikor megtudta, hogy Barni és Anita kettesben vannak a nyugiszobában, méghozzá intim helyzetben.

VV Riconak azonban megjött később humorérzéke, félbeszakította az álműveletet, méghozza úgy, hogy lekapta minden ruháját. Igen, alul is. Ezután pacsizott egyet VV Barnival, miszerint a fiú kitaposta neki az utat.

Tekintsd meg te is a röhejes jelenetet alább.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás