promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Fresh Wiki pucsító fenekével hódított a vízparton, de dús kebleit is lencsevégre kapta a férfimagazin
Borítókép:  YouTube.com/PalikékVilágaByManna (thumbnail)
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A 90-es évek gyermekei egész biztosan emlékeznek a Fresh nevezetű lányegyüttesre, de ha a zenekarra nem is, Wiki idomaira biztosan. 

A tini-pop együttes 1996 novemberében alakult, és kezdetben tagok folyamatosan váltogatták egymást. Fresh Andi és Fresh Wiki duója 2003-tól lépett életbe, egyértelműen ez a legismertebb formációja az együttesnek. Gyulai Viktória, azaz Fresh Wiki 1997 novemberében érkezett Andi és Ági mellé, azonban Ági kiszállt, és felhagyott a zenei pályával.

Wiki idomaiért egy ország volt oda és vissza, ezt túlzás nélkül állíthatjuk. Formás fenekével és kebleivel folyamatosan a címlapokon volt, több ízben pedig férfimagazinoknak is levetkőzött. 2016-ban döntött úgy, miután várandós lett, hogy lezárja életének ezt a szakaszát, visszavonul, és a családjára koncentrál. 

Ki ne emlékezne olyan retro slágerekre, mint az alábbi.

2008-ban Wiki levetkőzött az FHM magazinnak, és megcsodálhattuk vadító testét bikiniben, eközben pedig interjút is adott.

Manapság a lányok 90 százaléka valahogy fel van javítva, de nekem fontos, hogy természetes legyek"

- nyilatkozta Wiki.

Az énekesnő elképzelhetetlennek tartotta már akkor is, hogy idegen anyag kerüljön a testébe. Az idomai természetesen voltak ennyire tökéletesek, így ha kedved támadna nosztalgiázni egy kicsit, a pikáns képeket megtekintheted itt. A 40-es éveiben járó közszereplő egyébként jelenleg is remek formának örvend, erről megbizonyosodhatunk az Instagram oldalán található fotók alapján is. 

Pár hónapja Viktória szerepelt Palikék YouTube-műsorában, ahol elmesélte, miért döntött a visszavonulás mellett, és mivel tengeti manapság a napjait.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás