promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Láttad már Xantus Barbara pikáns képeit? Formás melleivel és hibátlan testével hódított a színésznő
Borítókép:  YouTube.com/TV2Magyarország (screenshot)
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Születési nevén Kalász Barbarát a magyar közönség leginkább a Família Kft.-ből ismerheti, azonban több tévé- és játékfilmben is szerepelt, illetve éveken különböző színházi társulatok tagja is volt. 1999-ben, több mint 20 évvel ezelőtt levetkőzött egy férfimagazinnak, az idő homályába veszett képeket most előkerestük egy kis nosztalgiázás gyanánt. 

Érdekesség, hogy ükapja id. Xántus János földrajztudós volt, és az iránta érzett tiszeletének jeléül változtatta a nevét Xantus Barbarára. Amint már említettem, a leghíresebb szerepe egyértelműen a Família Kft. Krisztája volt, amely sorozat megdöbbentő, de 385 epizódot megért az 1990-es években. A magyar családok jelentős része huppant le a kanapék elé az esti órákban, hogy a Szép család legújabb kalandjait követhesse figyelemmel.

Ennek a szerepnek köszönhetően robbant be a köztudatba Xantus Barbara is, aki hamar a tévénéző férfiak kedvence lett bámulatos alakjával. Barbarát egyébként felvették a Gór-Nagy Mária Színitanodába és a Színművészeti Főiskolára is, ő pedig az előbbit választotta, amelynek köszönhetően esélye nyílt Kriszta szerepére is. 1996-ban bezsebelte az Arany Zsiráf-díjat, amelyet az év felfedezettjének osztanak ki. 2003-tól a székesfehérvári Vörösmarty Színházban is játszott, emellett 2008 óta producerként is tevékenykedik. Szinkronszínészként is hallhattuk már, de szerepelt például a Jóban Rosszban c. sorozatban, a Barátok köztben, illetve a Drága örökösökben is. 

1999-ben a férfi rajongóinak hatalmas örömére úgy döntött, hogy levetkőzik egy férfimagazinnak, és megmutatja a közönségnek elképesztő idomait, méghozzá mindezt meztelenül tette. A színésznő jelenleg 55 éves, így az arcpirító képek készültekor mindössze 32 esztendős volt. 

Ha kedved támadna egy kicsit velünk együtt nosztalgiázni, Xantus Barbara meztelen fotóit ITT tudod megtekinteni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás