promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Így nyúl magához Kelemen Anna reggelente, míg Nádai Anikó kielégítette barátnőjét a villában
Borítókép:  YouTube.com/KelemenAnnaOfficial (thumbnail)
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ezen a héten sem unatkoztunk a legszaftosabb anyagokat tekintve a Promotions.hu-n. Lássuk, mely cikkek borzolták fel leginkább a kedélyeket. 

A héten egyértelműen a Való Világos tartalmak taroltak, de épp ezért hol máshol kezdjük a sort, mint Kelemen Annánál. Az RTL+ műsorában a pornószínésznő bevallotta, miképp szokott önkielégíteni reggelente. Megtudhatjuk, mi a kedvenc segédeszköze, sőt a maszturbálással kapcsolatos tévhitekről is mesélt a nézőknek. 

Nosztalgiázzunk egy kicsit, méghozzá szálljunk be egy képzeletbeli időgépbe, és utazzunk el egészen a VV4-ig! Nádai Anikó 2011-ben majdnem megnyerte a Való Világot, de végül Nagy Alekosz diadalmaskodott a valóságshow-ban. 2016-ban Anikó visszatért műsorvezetőként a produkcióba, azóta már nehéz is lenne elképzelni nélküle a műsort. Felidézzük az alábbi cikkben leszbikus kalandját Szandikával, illetve megcsodálhatjuk testét zuhanyzás közben is, ahogy azt Alekosz tette. 

VV Bibi, a Való Világ 11. szériájának új üdvöskéje megmutatta a nagyérdeműnek, milyen képeket rejt a telefonja. Láthatunk macskát, pókot, de még mellbimbót is. Az a legtisztább, ha te is utánajársz a rejtélynek a kattintás után. 

VV Reni finoman szólva is páros lábas becsúszással érkezett a Való Világ képzeletbeli focipályájára. A kebelcsoda egyből megosztott egy olyan sztorit, amikor is kinézett magának egy srácot az edzőteremben, akinek amúgy menyasszonya volt. Elég csak annyit mondanunk, hogy pár perccel később már szingli volt a fiú. 

Igen, ismét VV Reni. A beköltözés előtt a leányzó elmesélte, milyen pasikat részesít előnyben. Szereti, ha 180 centi fölötti a férfi (természetesen a magassága), tetovált, és szőrös. Később kiderült, hogy ezek a legszolidabb információk, amit a hölgyről megismerhettünk.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás