promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Reggel, ébredéskor nyúl magához Kelemen Anna, azt is elmondta, hogyan csinálja
Borítókép:  RTL
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Kelemen Anna, Pásztor Anna, és egy pornószínésznő, Shona River is vallott arról, hogyan szeretik magukat kényeztetni. Arról is beszéltek, hogy nekik miben segít a maszturbálás, végül a szexuálpszichológus rántotta le a leplet az önkielégítéssel kapcsolatos félreértésekről. 

„Reggel, ébredéskor szoktam maszturbálni, pláne, hogyha mondjuk ráérek, akkor az egy jó napindító"

– fogalmazott Kelemen Anna az RTL+ Amit tudni akarsz a szexről című dokumentumsorozatában. A valóságshow-szereplő elmondta azt is, hogy általában nincs a közelében segédeszköz, ezért a kezét szokta használni, ami egyébként az elmúlt tizenöt évben egészen bevált neki az örömszerzéshez. 

Kelemen Annán kívül egyébként Shona River pornószínésznő is vallott önkielégítési szokásairól. Ő azt mondta, nagyon szereti a dildókat.

„Vannak ezek az ilyen G-pontos vibrátorok, amik nagyon erősek, és én azokat nem kedvelem annyira, mert mire orgazmusom lenne, addigra elzsibbadok"

– nyilatkozott intim titkairól a felnőttfilm-szereplő. Pásztor Anna énekesnő is elmondta a véleményét a maszturbálásról. Szerinte nagyban hozzájárul a jó közérzethez, ha az ember lánya nem fél magához nyúlni, ha eljön a szükség ideje. 

„Ezek a nemi szervek rajtunk vannak és elérhető távolságban lett kitalálva, Isten által, akkor nem biztos, hogy az volt a terv, hogy te ne is nyúlj hozzá. És ez hosszú távon szerintem az önbecsülésnek is olyan jót tesz, az, hogy azt mondod, hogy fű, figyelj, hallod, mekkora király vagyok, milyen jó cickóm van, milyen jó fenekem. Megsimogatod magad, és akkor még örülsz is magadnak. Szerintem ez tök jó terápia. Az egész világnak felírnám"

– fogalmazott az énekesnő. Hevesi Krisztina szexuálpszichológus pedig eloszlatta az önkielégítéssel kapcsolatos tévhiteket. Ő arról beszélt, hogy a maszturbációval szembeni ellenállás egy félreértésen alapul, ugyanis „Onán vétke" az Ószövetségben volt, innen származik az onánia kifejezés is.

„De az ő bűne nem az volt, hogy a földre szórta magvait, hanem az, hogy nem termékenyítette meg a meghalt fivérének a feleségét"

– mutatott rá a lényegre a szexuálpszichológus.Tanulmányok szerint a rendszeres önkielégítésnek számos előnye van. Ilyen a szexuális elégedettség, a nemi vágy és az önbizalom növekedése.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás