promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A NASA megtiltotta az önkielégítést a Nemzetközi Űrállomáson?
Borítókép:  Profimedia
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A kérdésfelvetés vicces, mégis sokan komolyan vették.

Az űrkutatást a legtöbben bonyolult tudománynak tartják, ezért sokszor képtelenek megfelelően a helyükön kezelni az onnan érkező híreket. Nemrég azonban egy olyan információ látott napvilágot, amit embertársaink zöme alighanem nagy érdeklődéssel fogadott.

A NASA eszerint megtiltotta a férfi űrhajósoknak, hogy az űrben maszturbáljanak, mert azzal akár három női kollégájukat is képesek lehetnek teherbe ejteni. Feltéve persze, ha van éppen ennyi hölgy az űrállomáson, illetve azok teljesen meztelenek.

A gyanakvóbbak már ennyiből is következtethettek arra, hogy mindez csak kacsa, és valóban, az egész egy humoristától származik. De aztán ahogy lenni szokott, villámgyorsan elterjedt az egész világon, csak éppen a pontos forrás megjelenése nélkül.

A tudományosnak ható kijelentés Conan O'Brien agyszüleménye, aki a Space Porn (Űrpornó) című podcastjában elmélkedett arról, hogy a zéró gravitáció alatt végzett önkielégítés során spermiumok juthatnak a levegőbe, és onnan már könnyen átlebeghetnek a nők testébe, hogy megtermékenyítsék a petesejtjeiket.

Ez persze nyilvánvaló blődség, ráadásul ha hinni lehet az adásban megszólaló NASA-szakembernek, sohasem küldtek pornót a Nemzetközi Űrállomásra, nehogy feleslegesen ingereljék az ott dolgozó asztronautákat.

Mindezzel együtt a témafelvetés jogos, és a NASA is vizsgálja már egy ideje az űrszex lehetőségét. Nem nézhetünk szemérmesen félre, hiszen a hosszú Mars-utazás, illetve a vörös bolygó kolonizálása során ez elengedhetetlen tevékenység lesz.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás