promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ártatlan maszturbálással indult az este, aztán rohanni kellett a kórházba
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Szürreális kis kalandja volt egy fiatal lánynak egy vibrátorral, amikor azt életében először ptóbálta ki. Annyira megtetszett neki az anális izgatás, hogy az ánusza elnyelte az eszközt, és orvoshoz kellett fordulnia. 

Nem mindennapi történetet mondhat magánénak egy fiatal nő. A Cosmopolitan egyik olvasójának annyira megtetszett a vibrátorral való önkielégítés, hogy a teste teljesen elnyelte az eszközt. 

„Mivel még mindig anyámékkal lakom, így meg kellett várnom, hogy mindenki lefeküdjön aludni, hogy véletlenül se hallhassa senki az élvezeteimet. Mikor végre bevetettem az új játékomat, szinte azonnal elmentem" 

– olvasható a nő vallomásaaki azzal folytatja, hogy az első néhány orgazmus után észrevette, hogy ha közelebb teszi az eszközt a fenekéhez, az valami rettenetesen izgató, szóval elkezdett kísérletezni a dologgal. Mindez kissé túl jól sikerült, olyannyira, hogy a nő hátsó bejárata tulajdonképpen teljesen elnyelte a vibrátort.

Történetünk hőse ekkor még nem kezdett súlyos aggodalmakba keveredni, mert azt hitte, a helyzet magaslatán van, és maga is meg tudja oldani a dolgot, de kiderült, hogy ez nem ennyire egyszerű. Mivel nem akarta, hogy a mélyen vallásos szülei tudomást szerezzenek a dologról, úgy döntött, útnak indul a kórházba.

„Amikor a kocsihoz értem, megálltam, és azon gondolkodtam, mi lesz, ha most 20 percig ülni fogok. Még mélyebbre megy a vibrátor? Így hát azt tettem, amit minden önmagát tisztelő 20 éves ember tenne ilyen helyzetben: lefutottam az öt mérföldet a kórházig."

Mindez kínkeserves három órájába telt, és ha ez nem volna elég, a kezelőorvosa élete öt legdögösebb férfijai közé tartozik. 

„Igen, attól, ahogyan kiszedte a vibrátort, ismét elmentem. Próbáltam úgy tenni, mintha fájna, és csak szenvednék, de nem vagyok benne biztos, hogy elhitte."

Később az orvos felvilágosította a lányt arról, hogyan érdemes anális kalandokba bonyolódni, és a történetről a szülei azóta sem szereztek tudomást. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás