promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Halott lányba szeretett bele a hullaházban dolgozó fiú, szerelmi történetükkel lesznek tele a mozik karácsonykor
Borítókép:  InterCom
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Szegény ember Tim Burton-filmje lesz az Átjáróház.

Az Űrpiknik, és a Zanox után most itt az új furcsa magyar film. Az Átjáróház-ról nekünk rögtön Tim Burton és az ő egyedi látásmódja jutott eszünkbe; az, ahogy ő szokta ábrázolni az élő és a halálon túli világ közti különbségeket. A karácsony előtt debütáló romantikus fantasy-vígjáték előzetesében is egyfajta olcsó "burton-stílust" vélünk felfedezni, hiszen ennek a filmnek a célja, hogy bebizonyítsa, hogy az igazi szerelem nem ismer határokat: még az élők és holtak között húzódót sem.

A film főhőse, Krisztián (Bárnai Péter) ugyanis akkor sem mond le szíve választottjáról, amikor a lány (Rujder Vivien) kénytelen lemondani az élők társaságáról. Megharcol szíve választottjáért, és néhány nagyon furcsa (részben élő, részben halott) társ segítségével visszaszerzi őt.

Madarász Isti rendező különleges feladatot vállalt, hiszen amellett, hogy egy ízig-vérig romantikus filmet készített, szokatlan helyszínekre viszi nézőit, és ehhez látványos, magyar filmen ritkán látható fantáziával létrehozott környezetet álmodott meg; ráadásul – hiszen a film az ünnepi szezonban kerül a nézők elő – sok viccel, kedvességgel végig derűs, szórakoztató hangulatot teremtett. Igaz, kiváló színészekre támaszkodhatott: a két főszereplő mellett fontos szerepet kapott a filmben Kulka János, Kútvölgyi Erzsébet, Galla Miklós Mészáros Máté, Dobó Kata, Árpa Attila, Székely B. Miklós, valamint a Pamkutya.

A halott lány és a hullaházban éjjeliőrként dolgozó fiú kapcsolatának csöppet sem komor története december 8-tól lesz látható a hazai mozikban – és látható lesz az egész karácsonyi szezonban.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás