promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Selena Gomez magyarul szólalt meg: Justin Bieber exét hallottad már szerelmet vallani anyanyelvünkön?
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Méghozzá nem is akármilyen kiejtéssel beszélt magyarul az énekesnő.

Selena Gomez nevét hazánkban is jól ismerhetjük: Grammy-díjra jelölt mexikói származású amerikai énekesnő és színésznő, emellett producer és táncos is. A jelenleg 30 éves popsztár első szerepe a Kémkölykök 3-D - Game Over c. filmben volt, talán mindenki emlékszik erre az alkotásra, hiszen akkoriban óriási szenzáció volt a 3D. 

Az igazi nagy áttörést azonban a Hannah Montana sorozat hozta el számára, ahol 2007-ben feltűnt három epizódban is. Ezután nagyobb Disney-Channel szerepeket is kapott, ilyen volt például egy főszerep a Varázslók a Waverly helyből című filmben. 2009-ben megalapította együttesét is, a Selena Gomez & the Scene-t, a zenekarral még ugyanebben az évben kiadták az első albumukat. 

Ezután egyenes volt számára az út a siker felé, hamar világsztár lett belőle, ezt pedig tetézte az is, hogy 2011-ben összejött Justin Bieberrel, akivel egyébként 2018-ban zárták le végleg a románcukat. Az énekesnő az egyik első híresség volt, aki nyíltan beszélt bipoláris zavaráról, és a betegséggel kapcsolatos nehézségekről. Színésznőként legutóbb a nagysikerű Gyilkos a házban c. sorozatban láthattuk a legendás Steve Martin társaságában, amely egyébként 3 Emmy-díjat is bezsebelt nemrég.

Kevesen tudják, hogy Gomez 2010-ben Budapesten forgatta a Round & Round c. slágerét, a felvételek alatt pedig megtanult pár magyar kifejezést is. Bár pár évvel később úgy nyilatkozott, hogy nem igazán emlékszik a magyar fővárosra, ehhez képest pláne meglepő, hogy anyanyelvünk egyes szavait fel tudta idézni egy interjú alkalmával.

A videóban így szól a párbeszéd:

- Tudsz franciául?

- Nem, de magyarul igen, bár nem tudom, azzal mire megyek...  az I love you" azt jelenti, hogy „Szeretlek", a „Shut up, we're shooting" pedig azt, hogy „Csendet, felvétel lesz!".

Ezután óriási nevetésbe tört ki az énekesnő és a műsorvezető egyaránt, képzelhetjük, milyen furcsán csenghetnek számukra a a magyar szavak.

A Budapesten készült klipet alább tudod megtekinteni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás