promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kivágták a Reszkessetek betörők egyik fontos jelenetét, a rajongóknak fel sem tűnt, hogy valami hiányzik a filmből
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Sokan nem is tudnak erről a jelenetről, egyszerűen kivágták a filmből.

Idén 32 éves Chris Columbus karácsonyi filmklasszikusa, a Reszkessetek betörők!, amit minden évben leadnak a televízióban is. A "nincs karácsony Kevin nélkül" ünnepi szlogent még az RTL kezdte el, aztán miután a TV2-höz kerültek a sugározási jogai, tovább vitték ezt a tradíciót.

Vannak, akiket már a film címével ki lehetne kergetni a világból, míg vannak, akik minden évben azért várják annyira a karácsonyt, mert akkor újra lesz Reszkessetek betörők! a tvben. A rajongók szinte szóról-szóra, képkockáról-képkockára ismerik már ezt a filmet, mégis vannak olyan dolgok vele kapcsolatban, amiket talán a legnagyobb fanatikusok sem tudtak.

Ilyenek például a film kivágott jelenetei, amelyek ugyan elérhetők a YouTube-on, mégsem tudnak róla olyan sokan. Van egy kimaradt jelenet, amit például fontos lett volna benne hagyni, hiszen amikor a McCallister család repülőgépe landol Párizsban, rögtön a telefonokhoz rohannak, hogy hazatelefonáljanak, és megtudják, mi van az otthon felejtett Kevinnel. Igen ám, de abba még senki gondolt bele, hogy hol vannak a rokonok, akikhez elutaztak az ünnepekre? Vajon miért nem várták őket a repülőtéren?

Nos, az igazság az, hogy eredetileg felvettek velük egy jelenetet, ahogy üdvözlőtáblával várják McCallisteréket a reptéren, majd a távolban meglátjuk Kevin anyukáját, apukáját, és az egész családot, ahogy megállíthatatlanul rohannak ki a terminálról. A rokonok hiába vigyorogtak rájuk, észre sem vették őket, egyszerűen keresztül rohantak rajtuk, és mint a futóversenyeken, átszakították az üdvözlőtáblát is.

A parádés jelenet sajnos nem került bele a kész filmbe, ahogy számos másik kivágott jelenet sem, de az alábbi videóban megnézhetitek őket.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás