promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Így néz ki a film után 37 évvel a Beverly Hills-i zsaru szőke csúcsbombázója, akiért nemcsak Eddie Murphy volt odáig
Borítókép:  ©Paramount Pictures/Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Valószínűleg mindenki emlékszik még a film gönyörű színésznőjére.

A Beverly Hills-i zsaru minden idők egyik legjobb amerikai filmje, Eddie Murphy csúcsszerepe, amelyben úgy hozza a mókás és laza nyomozó szerepét, hogy azt a fajta bátorságot, rámenősséget és féktelen profizmust, amit elkövet a képernyőn, mi is irigyeljük tőle. A későbbi filmsorozat 1984-ben kapta meg az első részét, majd érkezett még további kettő, és minden bizonnyal a legmaradandóbb az, amikor a csodálatos vidámparkban, Wonder World-ben futnak össze a szálak.

A rajongók a kilencvenes években láthatták utoljára a nagy csapatot, a három nyomozót, akik Beverly Hills kötött szabályai ellenére is kinyomoznak minden ügyet. És ahogy az lenni szokott, manapság a nosztalgiahullámok csúcsát éljük, így pedig nem csoda, hogy érkezik egy újabb film Eddie Murphyvel, és a film többi fontos szereplőjével, többek közöt Judge Reinhold-dal.

Ám az is biztos, hogy a filmsorozat legmaradandóbb női főszereplője a csodálatos mosolyú Lisa Marie Eilbacher volt, aki a filmben Jenny Summerset alakította. Magyarországon elsősorban csak a Beverly Hills-i zsaruból ismerhetjük, ám Amerikában több tucat sorozathoz adta a nevét az évtizedek alatt. A kilencvenes években visszavonult a filmezéstől, nagyon kevés képet lehet róla találni az interneten, csupán pár válogatásvideóban található róla frissebb fotó:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás