promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Lesifotó: így néz ki 65 évesen a Beverly Hills-i zsaru mindig mosolygós szuperhekusa, Judge Reinhold
Borítókép:  ©Paramount Pictures movie/Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A Beverly Hills-i trilógia legmókásabb nyomozójáról van szó.

Eddie Murphy ezzel a filmmel, vagy inkább filmekkel megalapozta a karrierjét, világhírnévre tett szert. A Beverly Hills-i zsaru pedig akkora ikon a filmtörténetben, hogy onnan bizony sosem lehet majd kitörölni, a nyolcvanas években készült ez az első darabja, majd a kilencvenes évek közepén a harmadik, de úgy, hogy már jön a folytatás is, méghozzá a Netflixen.

A forgatás már folyamatban van, a projektet óriási nevek karolták fel, Eddie Murphy pedig nemcsak színészként és főszereplőként huppan vissza a mindig laza Axel Foley szerepébe, de az alkotás társproducere is ő lesz. A filmhez amúgy Taylour Paige és Joseph Gordon-Levitt is csatlakozott korábban. Így pedig elképesztő sztárparádé várható, még eggyel rátesznek az előző filmek szereposztásához is. Nem csoda, hogy óriási várakozás van világszerte annak a filmnek a folytatására, amely 1984-ben még az Oscar-díjhoz is nagyon közel került.

A film az év egyik legnagyobb dobásának ígérkezik, így világszerte százmilliók várják már az érkezését, több információ szerint visszatérnek a régi nagy formák, ikonikus szereplők is, hogy összeálljon a nagy csapat, megerősödve az új szereplőkkel.

Így visszatér majd a sorozat egyik legkedveltebb szerepébe bújó Judge Reinhold is, aki a világot mindig pozitívan látó Billy Rosewood-ot alakítja ismét.

Így néz ki most a színész 64 évesen:

Kép: Profimedia

És a többi szereplőre emlékeztek még? A YouTube-on számtalan videó van róluk, hogy néznek ki most a trilógia legkedveltebb alakjai. IDE kattintva megnézhetitek őket.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás