promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Láttad már a Barátok közt Szabó Erikájának arcpirító képeit? Dús kebleivel és kifogástalan alakjával kápráztatta el rajongóit
Borítókép:  Illusztráció / YouTube.com/Drivemagazine (thumbnail)
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A Barátok közt Tildája jelenleg 37 éves, és a mai napig csúcsformának örvend. 2005-ben azonban rajongóinak nagy örömére levetkőzött egy férfimagazinnak, és megmutatta szenzációs idomait. 

Erikát egy ország ismerhette meg 2003-ban, amikor a rendkívül népszerűnek számító Barátok közt című sorozatban Mátyás Tildát alakította, egészen 2009-ig, 169 epizódon át. 2015-ben végzett a Színház- és Filmművészeti Egyetemen, emellett alapszakmáját tekintve közgazdász. 

2014-ben az év legígéretesebb fiatal tehetségének járó Arany Medál díjat is bezsebelte, emellett rendszeresen láthattuk őt a Vígszínházban is, de 2016-tól a Thália Színház társulatának oszlopos tagja. A színházi szerepei és a Barátok közt mellett láthattuk őt magyar filmekben is, ilyen például az Üvegtigris 3., a Nagyárpi, vagy a Malicsek. 

Kevesen tudják, de Erika amellett, hogy közgazdász és színésznő, koreográfus-asszisztensként is közeműködik egyes színházi darabokban. Hallhattuk őt a rádióban, illetve televíziós műsorvezetőként is közreműködött a Balatoni nyár c. reggeli magazinműsorban. 

2005-ben, csupán 20 esztendős korában úgy döntött, szeretné egy országnak megvillantani a tökéletes idomait, és levetkőzött az FHM férfimagazinnak. Mindeközben egy érdekfeszítő interjút is adott a lapnak, amelyben többek között az is kiderült, hogy mi az, amit perverznek tart.

A képeket ide kattintva tudod megtekinteni. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás