promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Stifler mamáját még mindig üldözik a rajongók, olyan képeket küldenek neki, amelyeken nem az arcuk van
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Jennifer Coolidge elárult egy kellemetlen kis titkot arról, hogy milyen üzeneteket küldenek neki a rajongói - vigyázat, spoiler következik - és nos, rengeteg képet küldenek neki. 

Miközben az Emmy-díjas White Lotus című műsorának második évadát népszerűsítette Andy Cohen műsorában, a talkshow házigazdája megkérdezte tőle, hogy sok üzenetet küldenek-e neki közösségi oldalán a férfiak, és a válasz kissé hátborzongatóra sikeredett.  

„Igen, azt hiszem, kapok néhány üzenetet meg ilyesmik, és tudod, sok fényképet testrészekről és ilyesmiről"

– fogalmazott, ami arra késztette a műsorvezetőt, hogy egészen konkrétan tegye fel a kérdést:

„Jennifer Coolidge, sok képet küldenek neked a farkukról a pasik?"

Mire a nő kacéran azt válaszolta:

„Mindenféle dologról, az arcukon kívül. Igen. Tudod, mire gondolok? Arcokról nem küldenek sokat, de minden másból elég sokat látni"

– részletezte. Később Cohen megkérdezte a színésznőt arról is, hogy mit keres egy férfiban, és van-e valami, ami megragadja a tekintetét. Erre azt mondta, próbálja elkerülni a nárcisztikusokat, és a színészeket is.

„Szeretem azokat a srácokat, akin nem a saját tükörképüket bámulják. Szeretem azokat, akiknek fogalmuk sincs arról, hogy vonzóak. Vannak ilyenek is a világon"

– fejtegette Jennifer Coolidge. Hozzátette később, hogy elég sok színész pasija volt, de szerinte egy háztartásba elég egy színész is, inkább olyan társra vágyik, akinek van rendes munkája.

„Igen, az elég nagyszerű lenne"

– összegezte a beszélgetést az InStyle. Jennifer Coolidge az Amerikai pite című filmben Stifler mamáját alakítja, a szerepnek köszönhetően tulajdonképpen szexikonná vált, miután Stifler egy barátja, Finch egy biliárdasztalon szeretkezett vele. A színésznő korábban azt mondta, elég sok előnnyel járt a film, ugyanis legalább 200 ember kevesebbel feküdt volna le, ha nem vállalja a szerepet. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás