promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Olyasmi fog történni A mi kis falunk 7. évadában, amilyet még nem láttunk a sorozatban
Borítókép:  rtl.hu
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Rendhagyó évaddal jön A mi kis falunk 7. évada.

Nem kell már sokat várni arra, hogy új részekkel folytatódjon az egyik legnézettebb magyar sorozat. A mi kis falunk 7. évadának premierje november 26-án fog lesz az RTL-en, és már most kijelenthetjük, hogy ez egy rendhagyó évad lesz, ugyanis ha hihetünk a vezető forgatókönyvírónak és rendezőnek, akkor olyasmi fog történni, amihez hasonlót még sosem láthattunk ebben a szériában. Kapitány Iván egy izgalmas és meglepetésekkel teli évadot ígér, és már azt is tudjuk, mivel fog indulni.

Rögtön az első epizódban Szifon és Baki elhatározzák, hogy csocsóasztalt szereznek a kocsmába, a Polgármester hátfájdalmai pedig egyre elviselhetetlenebbé válnak. A folytatásban Laci és Saci kapcsolata ismét tartogat izgalmas meglepetéseket, Kati diétára fogja a Polgármestert és egy titokzatos személy érkezik a faluba, aki több férfit is boldoggá tesz majd. Laci egy szerelmes levelet talál az utcán, amiről azonnal megindulnak a találgatások és végre az is kiderül, hogyan zajlanak a karácsonyi ünnepek Pajkaszegen, ahova Gyuri is visszatér, természetesen Erikával, aki azonnal beleveti magát az ünnepi készülődésbe.

Szóval advent első hétvégéjén máris egy hangulatos epizóddal hangolódhatunk a karácsonyra A mi kis falunk új évadában. Mivel csak november 26-án indulnak el az új részek, várhatóan csak december 17-ig lesz velünk a sorozat, aztán szünetre is vonul. Nem kizárt, hogy ezúttal csak az ünnepekre fog szólni ez a szünet, de az is lehet, hogy a 6. epizódot csak valamikor 2023 márciusa körül fogják műsorra tűzni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás