promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Férfi lett A mi kis falunk csinos titkárnője, Törőcsik Franciska bajusszal sokkolta a rajongóit
Borítókép:  RTL Klub
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Törőcsik Franciska férfi lett, de miért?

Törőcsik Franciska már elég régóta játssza Vikit az egyik legnépszerűbb magyar sorozatban, A mi kis falunkban. Akik esetleg nem emlékeznének már rá, Viki a férjével, Zsolttal költözött Pajkaszegre. Az egykori házaspár a fészekrakó prigrammal vett fel hitelt, és azt hitték, mint ifjú szerelmesek, élnek majd boldogan. Azonban a házasságuk megromlott, de hiába akarnak elválni - a hitel összeköti őket. Viki szívből utálta a falut, csak a kedvező lehetőségek miatt költözött ide, de egy idő után megbarátkozott a falusi élettel, és megszerette Pajkaszeget. Egy idő után munkát is kellett vállalnia itt, így lett a polgármester titkárnője.

Törőcsik Franciska nevéhez bár elég sok szerep fűződik már, mégis A mi kis falunk hozta meg neki az országos ismertséget. A gyönyörű színésznőért nagyon sokan rajonganak és nagyon sokan is követik őt a közösségi oldalán. Azonban nemrég olyan fotót rakott ki magáról, amivel szó szerint sokkolta a rajongóit. A bájos színésznő ugyanis bajusszal, férfiként öltözve mutatkozik legújabb képein.

„Megkaptam életem első nadrágszerepét! ... egy kis interjú plusz mókázás a kamera előtt, műbajuszt ragadtam és kipróbáltam férfi csáberőmet. A hölgyek a fotózáson belepirultak. Remélem szerintetek is jó pasi lennék…”

- írta a bejegyzésében Franciska.

A poszt alatt többen is dicsérték a színésznő új külsőjét, Mádai Vivien és Janicsák Veca is teljesen odáig volt a bajuszos Törőcsik Franciskáért.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás