promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A nézők annyira utálják az új Halloween filmet, hogy a megsemmisítését követelik
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Halloween véget és nem igazán nyerte el a közönség tetszését.

Október 13-án Magyarországon is bemutatásra került a David Gordon Green-féle Halloween-trilógia utolsó fejezete, A Halloween véget ér, amiben természetesen Jamie Lee Curtis is visszatért, hogy végleg leszámoljon a kegyetlen sorozatgyilkossal, akit Michael Myersnek hívnak. Az alkotás rengeteg pénzt hozott a nyitóhétvégéjén az Egyesült Államokban, de ez persze egyáltalán nem egyenlő azzal, hogy jó is lett.

Nem akarjuk elspoilerezni senkinek sem a filmet, ezért csupán annyit mondunk, hogy A Halloween véget ér elég „bátor” fordulatot vesz történetileg, hiszen az alkotás nagyjából 75 százalékában szinte nem is látjuk Michael Myerset, a rajongók pedig annyira felháborodtak ezen, hogy komoly dologra szólították fel a stúdiót annak érdekében, hogy megkapják azt a Halloween filmet, amire eredetileg vágytak.

Valaki online petíciót indított azért, hogy tegyék semmissé A Halloween véget ér című horrorfilmet, és cserébe készítsenek az alkotók egy normális lezárást az új Halloween-trilógiának, aki nem okoz akkora csalódást, mint ez – érthető a kiakadás, hiszen IMDb-n jelenleg kereken 5 ponton áll a film a 10-es skálán, a Rotten Tomatoes oldalon pedig 39 százalékot adtak rá a kritikusok, míg a közönség 57 százalékot.

Ezek alapján úgy tűnik, hogy David Gordon Green sajnos valóban nem tudott kielégítő lezárást csinálni a saját Halloween-trilógiájának, mivel nagyjából az összes felületen maximum közepesre értékelték a munkáját a kritikusok, illetve a nézők is – ennél pedig valóban többet érdemel ez a legendás horrorszéria, akárhogy is nézzük.

Íme A Halloween véget ér előzetese, hátha valakinek még így is megjön hozzá a kedve, és ad neki egy esélyt a moziban:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás