promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Véget ér az RTL Klub egyik legsikeresebb produkciója
Borítókép:  A kép illusztráció. Forrás: Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Szomorú hír az RTL nézőinek.

Elindult a nagy visszaszámlálás. Még az RTL Klub átalakulása előtt véget ér a csatorna történetének egyik legsikeresebb sorozata, a Keresztanyu, amit abban az átalakított díszletfaluban forgattak az elmúlt években, ahol előtte a Drága örökösök is készült.

A makkosszállásiak életéről szóló napi sorozat hamar a nézők kedvencévé vált, és stabilan kiemelkedő nézettséget hozott az RTL Klubnak. A befejező, negyedik évad július 25-én indult el, de az elmúlt időszakban kissé visszaesett az érdeklődés iránta. Hogy mi lehet ennek az oka, nem tudni, de valószínűleg az állhat a háttérben, higy kicsit ellaposodott a történet, és a TV2-n is egymást követik a népszerű műsorok, éppen ezért megoszlik a nézettség a két konkurens csatorna között.

Mivel már 2 hónapja fut az utolsó évad, várható volt, hogy hamarosan kiderül, mikor is lesz a történet nagy lezárása. Az RTL Klub műsorüteméből kiderült, hogy a Molnár Piroska főszereplésével készült Keresztanyu utolsó részét november 4-én, pénteken láthatják a nézők.

Azt egyelőre nem tudni, hogy mi fogja váltani a napi sorozatot a hétköznap estéken, de nem kizárt, hogy az X-faktor miatt most az RTL Klub úgy dönt, hogy hétköznapokra teszi A mi kis falunk új évadának epizódjait.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás