promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Így néz ki most 46 évesen Jason Statham szöszi csúcsbombázó „szerelme”, akivel bizony a nyílt utcán került intim helyzetbe a Crank című filmben
Borítókép:  ©Lions Gate/Courtesy Everett Collection/Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A Crank - Felpörgetve minden idők egyik legjobb akciófilmje, minden idők egyik legjobb intim jelenetével.

Jason Statham-től, ha a három legjobb filmjét kellene mondani, valószínűleg, hogy a Crank című alkotás nagyon sok embernek ott szerepelne benne a felsorolásban, sőt, Magyarországon is sok ember úgy szavazna, hogy ennek a filmnek ott a helye a toplistán. A film még 2006-ban készült, de azóta már kultstátuszba emelkedett. Már a cím is azt sugallja, hogy itt bizony nem lesz megállás. A film pedig végig tartja is a feszes tempót, szemünk csak kevés ideig fog pihenni, mivel el lesz foglalva azzal, hogy kövesse az eseményeket. Chev Chellos-nak rohannia kell az életéért, hiszen megmérgezték.

A Feláldozhatók-filmek sztárja már megint odacsap, próbál kimászni a slamasztikából, mindezt pedig újra egy gyönyörű színésznővel az oldalán teszi. Amy Smart tartja hősünkkel a feszes tempót, és még megtörténik az is, hogy ebben a filmben láthatjuk minden idők egyik legfurcsább intim jelenetét, amelyet valaha filmre vettek.

Amy Smart nevét lehet, hogy kevesen ismerik, de ha meglátják, azonnal felismerik. A sztár többek között olyan nagysikerű mozikban szerepelt, mint a Csillagközi invázió, aztán Ryan Reynolds oldalán egy limonádé könnyedségű moziban, a Csak barátokban. A Jótanácsok kamaszoknak című alkotásban pedig Alec Baldwin oldalán tűnt fel. A karrierjét modellként kezdte még tizenhárom évesen, majd az MTV egyik kampányában kötött ki. 1997-ben pedig a Szerelem utolsó vérig című film volt az, ahol elsőként láthattuk őt színésznő aspiránsként.

Így néz ki most a színésznő:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás