promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Észveszejtő csúcsbombázó? Így néz ki 46 évesen a Sakáltanya című, őrülten dögös csajokkal telezsúfolt film főszereplője, a gyönyörű Piper Perabo
Borítókép:  © 2000 Touchstone Pictures/Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Piper Perabo nemsokára 46 éves lesz, a film pedig már 22 is elmúlt. Szinte elképesztő.

Megintcsak szinte hihetetlen, hogy a 2000-as évek elejének egyik kultfilmje már 22 éves, a Magyarországon is közimádattnak örvendő Sakáltanya című alkotás azóta is közkedvelt, a tévék is nagyon sokszor játsszák. A film egy amolyan utolsó utózöngéje a felhőtlen kilencvenes éveknek, egy nosztalgikus látlelet 2000-ből, amikor még egy kicsit minden sokkal nyugodtabb, felszabadultabb, és hát a film alapján bulizósabb is volt. 

A film amúgy Violetről szól, aki a gyönyörű Piper Perabo játszik, a lány New Yorkban akar boldogulni a tehetésge révén, ám a zenéjével nem igazán tud befutni. Aztán megérkezik a Sakáltanyára, ahol gyönyörű nők társaságában vezetnek egy kocsmát, a vendégek pedig általában csak férfiak. És minden este elképesztő showműsor alakul a semmiből.

Az ikonikus film ikonikus női főszerepét Piper Perabo viszi, aki a kétezres évek elejének egyik legtöbbett foglalkoztatott színésznője volt. Olyan könnye alkotásokban játszott, mint például a Tucatjával olcsóbb című film, de szerepelt az Elátkozott szerelem című romkomban is. Utóbb láthattuk őt A támadás Fehár ház ellen című alkotás harmadik etapjában us, de rengeteg sorozatban is feltűnt, mint például a Yellowstone. A Sakáltanyában nyújtott alakításáért az MTV Movie Awardon is rangos elismerésben részesült, hiszen  a One Way or Another című dallal. a Legjobb zenei pillanat kategória győztese lett. A színésznőt amúgy a Kettős ügynök című sorozatban nyújtott alakításáért Golden Globe-díjra is jelölték 2010-ben.

Így néz ki most Piper Perabo:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás