promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Totál felismerhetetlen? Így néz ki 71 évesen az Addams Family-filmek végzet asszonya, a gyönyörű Anjelica Huston
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Anjelica Huston idén lett 71 éves.

A Netflix már hónapokkal ezelőtt bejelentette, hogy sorozat jön az Addams Family-ből, avagy a kilencvenes évek egyik legmarkánsabb filmje, amely rövid idő alatt kultstátuszba emelkedett, folytatást kap, méghozzá a streamingóriások jól bejáratott receptje alapján széria formájában. A sorozat amúgy Wednesday címre hallgat majd, és a zseniális Tim Burton rendezi majd, akinek ez lesz az első sorozata, így egy kis pilotprojekt is kinéz a rendezésből. A rajongók pedig talán ezek után meg is nyugodhattak, hiszen a fantasztikusan bájos horrormesék zsenijénél nem is lehetne jobb helyen egy Addams Family-széria.

Nemrégiben pedig azt is megtudhattuk, hogy bizony ikonikus visszatérővel is számolnak a szériában, hiszen a stábhoz csatlakozik majd a kilencvenes évek mozijaiban Wednesdayt alakító színésznő, a most 42 éves Christina Ricci is. Nem akármilyen visszatérés tehát ez sem, sok rajongó pedig már kapásból ezért is odáig lesz, hogy láthassa a két Wednesday találkozását.

Az érkező sorozat hallatán valószínűleg nagyon sokan arra kíváncsiak, hogy az eredi Addams Family-részek szereplői hogy néznek ki, mint például az ikonikus sorozat női főszereplője, Morticia Addams, vagyis Anjelica Huston, aki híres színészfamíliából származik, modellakarrier után lett színésznő. A Prizzik becsülete című filmben nyújtott alakításáért vehette át a szobrocskát még 1986-ban.

Így néz ki most a színésznő:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás