promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Észveszejtő csodatestű szépség: így néz ki az Agymenők-sorozat kockafejű sztárjának csúcsbombázó felesége
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

így néz ki Kunal Nayyar csodatestű felesége.​

Az Agymenők a 2000-es évek egyik legimádottabb sorozata Magyarországon is, amely számtalan elismerést zsebelt be az évek alatt. A geek kultúra ódája, de úgy, hogy azt bárki megértheti, miközben azért történnek itt más dolgok is. A sorozat amúgy 2007-ben látott napvilágot, a főszerepben pedig többek között olyan nevekkel, mint Kaley Cuoco vagy éppen Johnny Galecki. A film már az első vetítések után olyan nagy sikernek bizonyult, hogy jöttek is a következő évadokra a megrendelések. A néha szatirikus, néha pedig igazán popkulturális gyöngyszemekbe ható humor mellett a film nagy sikerének titka valószínűleg az elképesztően jó főcímzene, amely sokak szerint az egyik legjobb sorozat főcímzene a világon.

[[cik1]]

És persze nem is kell mondani, hogy igazából a szereplők játéka emeli csillagászati magasságokba a sorozatot. Talán egy így néz ki tematikájú cikkhez nem is lehetne jobb alapanyagot választani, mint a sorozat elmaszkírozott szereplői, akik bizony nem így néznek ki a mindennapokban, de sok évadon át igazi kockafejeket alakítottak. A film egyik igazán nagymenő főhőse Raj, azaz Rajesh Koothrappali, akit Kunal Nayyar alakít. Ő számtalan jön nagyon fura szituációba, amikor nőkkel kell beszélgetnie, sőt nála a megszólalás a humor egyik forrása.

A való életben azonban 2011 óta boldog házasságban él Neha Kapur-ral, aki korábban Mis India is volt, a gyönyörű modellel már több mint 10 éve alkotnak elválaszthatatlan párt:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás