promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szikrázó csúcsbombázó? Így néz ki most 51 évesen a csodatestű James Bond-lány, Denise Richards
Borítókép:  Denise Richards/Véres Valentin (2001)/Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Szinte hihetetlen, de Denise Richards idén már az 51. életévét töltötte be, a színésznő kirobbanó formában van.

Denise Richards a kilencvenes években tört be a mozikban, és azonnal milliók zárták a szívükbe a gyönyörű színésznőt. Az 1997-ben napvilágot látott, kezdetben csak kevés sikert bezsebelő, utóbb brutális népszerűségnek örvendő, galaktikus kultfilmi státuszba emelkedő Csillagközi invázió hozta el neki a világhírt, majd jött a Vad vágyak Kevin Bacon oldalán, aztán jött a James Bond-film is.

Denise Richards kezdetben modellként tevékenykedett, a világ legnagyobb kifutóin tűnt fel Tokiótól New Yorkig. Majd a kilencvenes évek végén beindult a színészi karrierje is, legismertebb szerepe a Csillagközi invázió című film Ibanez hadnagy szerepében. Az 1999-es James Bond-filmben pedig Dr. Christmas Jonest alakította, és talán ez mindmáig a legismertebb szerepe Magyarországon is is. De a modell-színésznő rengeteg más kategóriájú filmben is kipróbálta magát karrierje során, a legismertebb thriller-horrorja például a 2001-ben készült Véres Valentin.

De például szerepelt a Jóbarátokban is, mint Ross rokona:

A csúcsbombázó világsztár később Charlie Sheen felesége lett, két közös gyermekük is szüetett. És bár a Hollywodd-i álompárnak később elváltak az útjaik, máig jó kapcsolatot ápolnak. Sőt, egymás filmjeiben és sorozataiban is szerepeket vállaltak olykor. Denise Richards a mai napig nagyon aktív színész, 2023-ra is már be van tervezve 3 filmje, és má tuti, hogy több sorozatban is szerepet vállal majd. 

Instagram-on is megtalálható, így néz ki az 51 éves színésznő:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás