promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Harrison Ford 80 évesen olyat tett, amivel az egész világot meglepte
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Senki se hitte, hogy eljön ez a pillanat Harrison Ford életében.

Vitathatatlan, hogy Harrison Ford egy igazi élő hollywoodi ikon, hiszen ő volt Han Solo a Star Wars-szériában, illetve Indiana Jones is, ráadásul még ma, 80 évesen is aktív a rajongói legnagyobb örömére. Jövőre kerül bemutatásra az Indiana Jones 5. része, amivel örökre elbúcsúzik a legendás figurától, de úgy látszik, hogy ez szerencsére nem azt jelenti, hogy még a színészkedésnek is hátat fordít.

Egy ideje felmerült a pletyka, hogy Harrison Ford nagy dologra készül, és sokak meglepetésére elvállalja az egyik ismert Marvel karakter eljátszását. A legtöbben egyáltalán nem hittek ebben, hiszen túl idősnek találták a színészt ahhoz, hogy csatlakozzon az MCU-hoz, de úgy tűnik, hogy igaznak bizonyultak a szóbeszédek, és a világsztár tényleg egy Marvel-féle szuperhősös filmben fog szerepelni.

Most végre hivatalossá vált, hogy Harrison Ford fogja váltani az idén elhunyt William Hurtöt a legutóbb a Fekete Özvegyben feltűnt Thaddeus 'Thunderbolt' Ross szerepében – ráadásul az is kiderült, hogy mikor láthatjuk őt a szerepben: 2024-ben, a következő Amerika kapitány filmben fog debütálni a színész Ross generálisként.

Thaddeus 'Thunderbolt' Ross eddig leginkább mellékszereplő volt, és a Hulkot hajkurászta, de a Marvelnek minden bizonnyal komoly tervei vannak vele, ha egy ekkora kaliberű színész kapta a szerepet. Egyes források szerint Harrison Ford karakterének kulcsfontosságú szerepe lesz majd a szintén 2024-ben érkező Thunderbolts című filmben – sőt, a képregényekben Ross generálisból lesz a vörös Hulk, szóval lehet, ez is megtörténik majd a jövőben, ami valóban nagyon izgalmasan hangzik.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás