Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Micsoda?! Harrison Ford is csatlakozik a Marvel-univerzumhoz?

Micsoda?! Harrison Ford is csatlakozik a Marvel-univerzumhoz?

Zene, Film & Kultúra

Micsoda?! Harrison Ford is csatlakozik a Marvel-univerzumhoz?

Zene, Film & Kultúra

Helmeczi Benjamin 13:33

Nem akármilyen szerepet szánnak Harrison Fordnak a Marvelnél.

A 80 éves Harrison Ford még mindig kirobbanó formában van. A színész továbbra is dolgozik az Indiana Jones 5. részén, ami számára az utolsó Indy-kaland lesz. Azonban ez nem azt jelenti, hogy a színészettől is visszavonul utána, sőt, állítólag a Marvel nemrég megkereste őt egy érdekes szerep miatt.

Ha hihetünk a Jeff Sneider nevű, bennfentes újságíró szivárogtatásának, akkor a stúdió felajánlotta Harrison Fordnak, hogy  játssza el Thaddeus "Thunderbolt" Ross tábornokot, akit a márciusban elhunyt William Hurt formált meg az MCU korábbi produkcióiban. A karaktert legközelebb a Marvel 5. fázisának egyik legfontosabb filmjében, a Thunderbolts-ban fogjuk viszontlátni, és elvileg Ford az első számú kiszemelt, hogy átvegye a szerepet.

Nem meglepő, hogy a Marvel továbbra is számolni akar Ross tábornokkal a jövőbeni alkotásokban, hiszen a képregényekben ő a Vörös Hulk, de a Marvel Filmes Univerzumban egyelőre nem láthattuk ebben az alakjában. A rajongók már a jelenleg is futó Amazon: Ügyvédben is számítottak a Vörös Hulk felbukkanására, ez azonban még nem történt meg. Ráadásul Thaddeus Ross a képregényekben egy Thunderbolts-formáció vezetője is volt már, szóval eggyel több ok arra, hogy a karaktert életben tartsák az MCU-ban.

Azt egyelőre sem a Marvel Stúdió, de Harrison Ford nem erősítette meg, hogy tényleg tárgyaltak volna-e egymással, szóval mindenképpen érdemes ezt pletykaként kezelni. Mindazonáltal ha valóban Ross is feltűnik majd a 2024 júliusában érkező Thunderbolts-ban, akkor mihamarabb meg kell találni William Hurt utódját; és őszintén szólva mi nagyon örülnénk, ha Harrison Ford is csatlakozna a Marvel-univerzumhoz.

Borítókép: Profimedia

Legolvasottabb hírek

Legújabb galéria