promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Még a hideg is ki fog rázni az Indiana Jones 5. első hivatalos képétől
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ezt tényleg nem álmodjuk: Indiana Jones hamarosan visszatér.

14 hosszú év telt el, mióta utoljára láthattuk akcióban a Harrison Ford által alakított legendás Indiana Jonest. Sokan nem hittek abban, hogy a jóképű kalandor még megjelenik valaha a nagyvásznon, de csodák csodájára végül leforgatták az Indiana Jones 5. részét – bár most Steven Spielberg helyett az a James Mangold ült a rendezői székben, akinek a Logan - Farkas című filmet is köszönhetjük.

A rajongók már annyira várják az új Indiana Jones filmet, hogy akár még egy kígyókkal teri verembe is bemerészkednének, csak végre lássák belőle az első képet – nos, van egy jó hírünk, ugyanis nem kell ilyen drasztikus dolgot tennie senkinek, hiszen a stúdió végre megosztotta a legelső képkockát az alkotásból, és bizony elég hatásos felvételről van szó.

Indiana Jones egy igazán ikonikus figura, akinek szinte már a sziluettje is elég ahhoz, hogy feltüzelje a közönséget, ezzel pedig minden bizonnyal a készítők is tisztában vannak, ugyanis az első hivatalos képen pontosan ennyivel ajándékoztak meg minket: egy árnyékba bújtatott Indyvel – és már ettől is kiráz minket a hideg.

Egyelőre még nagy a titkolózás a projekttel kapcsolatban, hiszen még a hivatalos címét sem árulták el, a történetről nem is beszélve – de annyi biztosnak tűnik, hogy természetesen ismét Harrison Ford alakítja Indiana Jonest (talán utoljára), mellette pedig olyan színészek tűnnek fel a 2023. június 30-n érkező alkotásban, mint például Mads Mikkelsen, Boyd Holbrook, Toby Jones vagy Antonio Banderas.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás