promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Így néz ki most a kölyök az Indiana Jones 2-ből – Rá se ismernénk!
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Kincsvadászok és az Indiana Jones második részének sztárja, Ke Huy Quan közel 20 év kihagyás után ismét elkezdett színészkedni.

Ke Huy Quan mindössze 13 éves volt, mikor Harrison Ford mellett láthattuk őt a nagy sikerű Indiana Jones és a végzet temploma című kalandfilmben, majd egy életre bebetonozta magának a gyereksztár státuszt, mikor egy évvel később a Kincsvadászok című kultuszfilmben is feltűnt. Utána még szerepelt pár alkotásban, de a '90-es években már nagyon kevés munkája volt – majd 2002 után hosszú évekig szinte teljesen eltűnt.

Ke Huy Quan 19 év kihagyás után tavaly tért vissza a 'Ohana: Az igazi kincs nyomában című Netflix filmben, idén pedig a Minden mindenhol mindenkor című őrült akciófilmben láthatjuk őt – éppen az utóbbi alkotást népszerűsítette Jimmy Kimmel beszélgetős műsorában, ahol elárulta, hogy azért nem színészkedett az utóbbi esztendőkben, mert nem igazán kapott szerepeket Hollywoodban, de az utóbbi években jóval nyitottabb lett a közeg az ázsiai származású színészekre, így újból megjött a kedve dolgozni, és több lehetőséget is kap.

Hamarosan egy sorozatban is fel fog tűnni Ke Huy Quan, szóval egész szépen halad a nagy visszatéréssel – a rajongók pedig nagyon örülnek ennek, hiszen a Kincsvadászokban és az Indiana Jones 2-ben is remekelt, szóval örülnek annak, hogy ismét láthatják őt különböző alkotásokban.

Így néz ki most Ke Huy Quan, az egykori gyereksztár:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás