promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Így néz ki most a 80-as évek csúcsbombázója, az Indiana Jones-film ultradögös főszereplője, Steven Spielberg felesége - videó
Borítókép:  Paramount Pictures/Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az 1984-ben készült rész osztja meg leginkább a rajongókat.

1984-ben készült el az Indiana Jones és a végzet temploma című rész, amely az egyik legnépszerűbb, toplistákkal foglalkozó oldal, a Ranker szerint is a jó és a kevésbé jó határán egyensúlyoz. A rajongók ugyanis általában egyetértenek, hogy Az elveszett frigyláda fosztogatói és Az utolós kereszteslovag a filmszéria legjobb darabjai, a legtöbben pedig minden idők legrosszabb Indiana Jones-filmjének a Kristálykoponya királyságát tartják.

Azonban a gyönyörű Kate Capshaw feltűnésére a második részben valószínűleg mindenki emlékszik. Ugyanis valamelyest a film Indy és Willie beteljesületlen szerelméről is szól.

Mégis mi történt a film óta a gyönyörű színésznővel?

Kate Capshawnak az Indiana Jones-film azóta is a leghíresebb szerepe, a színésznő pedig később nem máshoz ment feleségül, mint az Indiana Jones-univerzum egyik atyjához, Steven Spielberghez. A sztárpárnak négy közös gyermeke van.

Még ebben az évben szerepelt egy másik nagyobb dobásnak számító filmben, A legjobb védekezésben, amelyben Eddie Murphy oldalán tűnt fel. A színésznő végül 2002-ben állt utoljára a kamerák elé.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás