promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Még Sebestyén Balázs is kiakadt Bíró Bea miatt - Megvan a Nyerő páros legirritálóbb játékosa?
Borítókép:  rtl.hu (screenshot)
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Bíró Bea szerint ő egy pozitív és pörgős személyiség, de ezt nem mindenki látja így a Nyerő Páros villában.

Törőcsik Dani párjától, az ex-modell és műsorvezetőtől hangos napok óta a sajtó. Amikor először mondta ki a celeb-villában, hogy őt azért nem kedvelik bent a lányok, mert féltékenyek rá, akkor az ember még megmosolyogta, hogy biztos nem úgy gondolta. A negyedik ilyen után aztán rájött a néző, hogy dehogynem.

Bíró Bea egyébként modell volt, méghozzá Kajdi Csaba Visage modellügynökségénél, pont ott, ahol Epres Panni is. Azért remélem, ha a két lányt egymás mellé rakjuk, mindenkinek feltűnik a személyiségbeli különbségük. Amíg az egyik lányban az eleganciát és a visszafogottságot látod, ami egy igazi női energiával párosul, addig a másiknak minden második megnyilvánulása bicskanyitogató. Nem tudom, hogy Beának nem mondták még, hogy a leghangosabb embernél vannak a legnagyobb önismereti gondok a háttérben?

A tetoválóművész barátnője a múltkori adásban annyira bepörgött, hogy a mellette álló Sebestyén Balázson látszott, hogy úgy kellett türtőztetnie magát, ne szóljon be neki: mentek a grimaszok, a szemforgatás, és a nagyon visszafogott, kimért egyszavas válaszok, amikor Bíró Beának reagált. Mondjuk, amikor éppen koncentrálna a párod egy játékban és te eszeveszetten üvöltesz, mintha csak te léteznél, ott ne mondja nekem senki, hogy nem egoizmusról van szó. Olyan egóról, ami valójában erős önbizalomhiányt és megfelelési kényszert takar.

Hajlamosak vagyunk túl soknak ítélni meg valakit a viselkedése kapcsán, és elhinni az adott személynek, hogy tényleg olyan, amilyen: ha minden másodpercben játssza magát, és úgy állítja be az egész lényét, mintha ő lenne a legjobb és legtökéletesebb, akkor egy idő után nincs is kedvünk megismerni őt, hiszen miért legyünk olyan mellett, aki mindenkinél sokkal jobb? Nem attól leszel valaki, mert állandóan a külsőre mész rá, ahogy Bíró Bea tette Megyeri Csilla háta mögött, miszerint Csilla nem csak a játékban, de még kinézetileg is rá akar hasonlítani, pedig attól nem lesz olyan szép, mint ő, mert becsavarja a haját neki.

Egyébként az RTL Klub által feltöltött felvétel végén Bíró Bea elárulta, hogy a Covid elején költöztek össze Törőcsik Danival, pont szeptemberben és októbertől kezdődtek a lezárások, illetve a karanténok, így nyolc hónap teljes együttlét következett be az életükben. De az ex Éjjel-Nappal Budapest sztárja úgy mondta ki azt a nyolc hónapot, mintha a fogát húznák, és érezni lehetett, hogy nem volt olyan mennyország az az időszak az életében.

Az RTL feltett velük egy interjút, amiben Törőcsik Dani azt mondja, hogy imádja a csendet és sajnos kevés olyan ideje van, amikor ne nyüzsögne körülötte valaki. Vajon az ennyire nagy ellentétek tényleg képesek egymást hosszútávra vonzani? Vagy nem lehet, hogy egy kicsit olyan se veled, se nélküled kapcsolat az övék?

Érdemes megnézni ezt az adást, mert ha nem is érdekel minket a celebpáros, de Sebestyén Balázs a megszokottnál is jobban hozza az őszinteséget.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás